top of page

Siirry opiskelemaan

Mikäli sinulla on jo käyttäjätunnus ja olet lunastanut koodin, kirjaudu sisään ja aloita palvelun käyttö tästä.

Lunasta koodi

Mikäli sinulla on opettajalta saatu koodi, siirry lunastamaan se tästä.

Suomen parhaat opettajat

Rockway.fi perustuu yksinkertaiseen ideaan: musiikkia pitää voida opiskella laadukkaasti missä vain, milloin vain. Palvelun avulla voit harjoitella kaikkia sinun oppilaitoksellesi sopivia bändisoittimia sekä esimerkiksi musiikin säveltämistä, äänittämistä ja miksaamista.

 

Opettajistomme koostuu pitkän linjan opetusammattilaisista ja suomalaisista eturivin muusikoista. Yhtään opettajaa ei valita meille sattumalta: jokaisella on jokin oma juttu, soittotyyli, tietämys tai metodi, joka tekee hänestä juuri oman aiheensa parhaan. Opettajiemme määrä kasvaa jatkuvasti ja julkaisemme uutta opetussisältöä viikoittain, joten löydät takuuvarmasti omalle oppilaitoksellesi soveltuvaa materiaalia.

Käyttäjät kertovat

Meiltä löydät kaiken.

Rockway on tietopankki, josta löydät biisejä, genrejä, soittotekniikoita ja teoriaa.

Harrasta huolettomasti.

Inspiroidu, soita, jammaile ja harrasta huolettomasti ilman paineita.

Huomaa kehitys!

Voit edetä suunnitelmallisesti luotujen kurssikokonaisuuksien avulla ja kehittyä nopeasti.

3 tapaa harrastaa

Miten Rockway toimii?

Rockwayn sisältö koostuu yli 400 kurssista, joista jokainen sisältää 20-30 video-oppituntia nuotteineen ja taustanauhoineen. Kokonaisuudet on suunniteltu loogiseksi jatkumoksi tehokkaan kehittymisen takaamiseksi. Videoiden toistonopeutta voi hidastaa ja nopeuttaa oman mieltymyksen mukaiseksi. Kaikkia sisältöjä on mahdollista katsoa rajattomasti.

OLETKO OPETTAJA?

Rockwaylle on rekisteröitynyt jo yli 130 000 suomalaista ja myös monet eri oppilaitokset ovat aloittaneet yhteistyön palvelumme kanssa.

Opettajalisenssillä saat Rockway.fi:n käyttöösi rajoituksetta omassa opetuksessasi. Oppilaslisenssillä oppilaasi saavat Rockwayn henkilökohtaiseen käyttöönsä sekä kotona että koulussa. Kaikkiin kysymyksiisi Rockwayn oppilaitoskäyttöä koskien vastaa Outi Koivuniemi (puh. 050 363 4643).

bottom of page