rockway-koulut-mockup.jpg

SIIRRY OPISKELEMAAN

Mikäli sinulla on jo käyttäjätunnus ja olet lunastanut koodin, kirjaudu sisään ja aloita palvelun käyttö tästä.

LUNASTA KOODI

Mikäli sinulla on opettajalta saatu koodi, siirry lunastamaan se tästä.

Suomen parhaat opettajat

Rockway.fi perustuu yksinkertaiseen ideaan: musiikkia pitää voida opiskella laadukkaasti missä vain, milloin vain. Palvelun avulla voit harjoitella kaikkia sinun oppilaitoksellesi sopivia bändisoittimia sekä esimerkiksi musiikin säveltämistä, äänittämistä ja miksaamista.

 

Opettajistomme koostuu pitkän linjan opetusammattilaisista ja suomalaisista eturivin muusikoista. Yhtään opettajaa ei valita meille sattumalta: jokaisella on jokin oma juttu, soittotyyli, tietämys tai metodi, joka tekee hänestä juuri oman aiheensa parhaan. Opettajiemme määrä kasvaa jatkuvasti ja julkaisemme uutta opetussisältöä viikoittain, joten löydät takuuvarmasti omalle oppilaitoksellesi soveltuvaa materiaalia.

koulukurssit.png
002-jigsaw.png

Täydennä koulusi opetustarjontaa laadukkaalla verkkosisällöllä

006-jump.png

Tarjoa oppilaillesi helposti saavutettavat opetusmateriaalit myös kotiolosuhteissa.

004-adventurer.png

Tee koulustasi verkko-opettamisen suunnannäyttäjä.

school_diagram_fi_fi.png

Miten Rockway toimii?

Rockwayn sisältö koostuu yli 400 kurssista, joista jokainen sisältää 20-30 video-oppituntia nuotteineen ja taustanauhoineen. Kokonaisuudet on suunniteltu loogiseksi jatkumoksi tehokkaan kehittymisen takaamiseksi. Videoiden toistonopeutta voi hidastaa ja nopeuttaa oman mieltymyksen mukaiseksi. Kaikkia sisältöjä on mahdollista katsoa rajattomasti.

kaarina.png
logo.jpg
omnia.png
naantali.png
revontuli.jpg
kalliola.png
vakka-suomi.png

OLETKO OPETTAJA?

Rockwaylle on rekisteröitynyt jo yli 130 000 suomalaista ja myös monet eri oppilaitokset ovat aloittaneet yhteistyön palvelumme kanssa.

Opettajalisenssillä saat Rockway.fi:n käyttöösi rajoituksetta omassa opetuksessasi. Oppilaslisenssillä oppilaasi saavat Rockwayn henkilökohtaiseen käyttöönsä sekä kotona että koulussa. Kaikkiin kysymyksiisi Rockwayn oppilaitoskäyttöä koskien vastaa Outi Koivuniemi (puh. 050 363 4643).

rockway-koulut-mockup.jpg
 
Screenshot 2021-06-18 at 14.04.19.png

Rockway.fi on erittäin käytännönläheinen tietopankki, josta opettajan on helppo ammentaa tukimateriaalia oppilaille tai laajentaa omaa osaamistaan.” - Ville Tomminen, kitaransoiton opettaja, Turku, Raisio

Screenshot 2021-06-18 at 14.03.09.png

Olen alusta asti seurannut Rockway:n CVT-n laulukursseja. Yksinlauluopiskelijani sekä lauluklubilaiseni kansalaisopistossa ovat Rockway:sta saaneet paljon hyviä vinkkejä itsenäiseen harjoitteluun.” - Regina Oja, MuM, Kouvolan kansalaisopiston päätoiminen musiikinopettaja

Screenshot 2021-06-18 at 14.03.15.png

Rockwayn materiaali antaa musiikinopetuksessa mahdollisuuden yksilöllisten oppimispolkujen rakentamiseen, merkittävä motivaatiotekijä. Tärkeää on myös selainpohjaisuus, se että palvelu toimii kaikissa laitteissa. Koulussamme on iso kirjo erilaisia koneita on Windows RT -tabletteja, iPadeja ja Linux- ja Windows-pohjaisia pöytäkoneita.” - Tita Vester-Mäkinen, musiikinopettaja, luokanopettaja, Sodankylä