top of page

Yrityksestä

Vuonna 2006 perustetun Rockway Oy:n liiketoiminnan ydin on jo vuosien ajan ollut ihmisten aktivointi helposti lähestyttävän videokeskeisen mikro-oppimisen avulla. TV-tuotantotausta ja laaja verkostoituminen etenkin musiikin saralla toi tullessaan myös viihteellisten ohjelmasisältöjen tuotannon.

ONLINE-KURSSIT 

Tuotamme verkossa toimivia opetuspalveluja. Voit opiskella sinua kiinnostavaa aihetta suoraan tietokoneeltasi, tabletiltasi tai älypuhelimeltasi. Käytettävissäsi on runsaasti ammattiopettajia, kursseja ja satoja oppitunteja, jotka tarjoavat helpon tavan edetä valitsemasi aiheen opiskelussa. Voit edetä suunnitelmallisesti luotujen kurssikokonaisuuksien avulla ja kehittyä nopeasti.

Rockway.fi - Musiikkikoulu

Paras tapa harrastaa

TANGO TV & PULSEA TV

Rockway Oy aloittaa tv-tuotannon perinteisessä televisiossa kanavapaikalla 17. Tuotanto käynnistyy yhteistyössä Suomen suosituimpiin musiikkifestivaaleihin lukeutuvan Seinäjoen Tangomarkkinoiden kanssa Tango TV -konseptilla.

 

Tango TV mediassa

TV & Tuotanto

STREAM-TAPAHTUMAT

Olemme toteuttaneet jo yli 300 eri suosikkiesiintyjien tapahtumaa kotikatsomoille ympäri maan. Tapahtumajärjestäjänä saat kokonaisvaltaisen alustan, lipunmyynnin ja sujuvan toteutuksen.

Keikalla.fi - Näe suosikkiesiintyjäsi kotisohvalta

Pulsea.fi - Pulsea Tapahtumat

Esitykset kotisohvalta

RYHMÄVALMENNUKSET

Valmennukset ovat noin 8 viikkoa kestäviä ryhmäverkkovalmennuksia, joissa opettaja on läsnä opastamassa ja antamassa palautetta sinulle. Valmennukset on suunniteltu erityisesti kiireisille ihmisille, jotka kuitenkin haluaisivat viedä harrastustaan eteenpäin. Valmennukset ovat käytännönläheisiä, ja innostavat sinua harrastamaan ja kehittymään.

Rockway.fi - Musiikin Tehovalmennukset

Paras tapa harrastaa

Palvelumme

Missiomme

Missiomme on kehittää Suomen oppimisen kulttuuria verkkopalveluidemme kautta, olla Suomen suurin verkkotoimija, kehittää oppimisen kenttää kumppaniemme kanssa sekä olla edelläkävijä ja asiantuntija.​

Tutustu arvoihimme

bottom of page