top of page

Yrityksestä

Rockway.fi-palvelu on vuonna 2006 perustetun Rockway Oy:n yksi ensimmäisistä tuotteista. Yrityksen koko liiketoiminnan ydin on jo vuosien ajan ollut ihmisten aktivointi helposti lähestyttävän videokeskeisen mikro-oppimisen avulla. Jo 150 000 suomalaista on opetellut soittamaan tai laulamaan Rockway.fi:n kautta. TV-tuotantotausta ja laaja verkostoituminen etenkin musiikin saralla on tuonut tullessaan myös viihteellisten ohjelmasisältöjen tuotannon. 

Missiomme

Missiomme on kehittää Suomen oppimisen kulttuuria verkkopalveluidemme kautta, olla Suomen suurin verkkotoimija, kehittää oppimisen kenttää kumppaniemme kanssa sekä olla edelläkävijä ja asiantuntija.

Vastuullisuus

Kotimainen soitonopetuksen verkkopalvelumme on kestävämpi valinta, sillä palvelu tukee musiikin harrastusmahdollisuuksien tasavertaisuutta tarjoamalla olinpaikasta riippumatta jokaiselle mahdollisuuden saada tasokasta soiton- ja laulunopetusta ammattiopettajilta. Soitonopetusta saadakseen ei tarvitse liikkua vaan opiskella voi esimerkiksi omassa kodissa.

bottom of page