Group_26.png

Yrityksestä

Vuonna 2006 perustetun Rockway Oy:n liiketoiminnan ydin on jo vuosien ajan ollut ihmisten aktivointi helposti lähestyttävän videokeskeisen mikro-oppimisen avulla. TV-tuotantotausta ja laaja verkostoituminen etenkin musiikin saralla toi tullessaan myös viihteellisten ohjelmasisältöjen tuotannon.

Rockway3.0Logo.png
keikalla.png
Pulsea_Logo_Uusi_1_new.png

Palvelumme

 
Group 22.png

Paras tapa harrastaa

ONLINE KURSSIT

Tuotamme verkossa toimivia opetuspalveluja. Voit opiskella sinua kiinnostavaa aihetta suoraan tietokoneeltasi, tabletin tai älypuhelimen ruudulta! Käytettävissäsi on ammattiopettajat, runsaasti kursseja ja satoja oppitunteja, jotka tarjoavat helpon tavan edetä valitsemasi aiheen opiskelussa. Voit edetä suunnitelmallisesti luotujen kurssikokonaisuuksien avulla ja kehittyä nopeasti.

Rockway.fi - Musiikkikoulu

Group 23.png

TV & Tuotanto

TANGO TV & PULSEA TV

Rockway Oy aloittaa tv-tuotannon perinteisessä televisiossa kanavapaikalla 17. Tuotanto käynnistyy yhteistyössä Suomen suosituimpiin musiikkifestivaaleihin lukeutuvan Seinäjoen Tangomarkkinoiden kanssa Tango TV -konseptilla.


Tango TV mediassa

Group 24.png

Tuloksia nopeasti

RYHMÄVALMENNUKSET

Valmennukset ovat noin 8 viikkoa kestäviä ryhmäverkkovalmennuksia, joissa opettaja on läsnä opastamassa ja antamassa palautetta sinulle. Valmennukset ovat suunniteltu erityisesti kiireisille ihmisille, jotka kuitenkin haluaisivat viedä harrastustaan eteenpäin. Valmennukset ovat käytännönläheisiä, ja innostavat sinua harrastamaan ja kehittymään.

Rockway.fi - Musiikin Tehovalmennukset

Group 25.png

Esitykset kotisohvalta

STREAM-TAPAHTUMAT

Olemme toteuttaneet jo yli 300 eri suosikkiesiintyjien tapahtumaa kotikatsomoille ympäri maan. Tapahtumajärjestäjänä saat kokonaisvaltaisen alustan, lipunmyynnin ja sujuvan toteutuksen.

Keikalla.fi - Näe suosikkiesiintyjäsi kotisohvalta

Pulsea.fi - Pulsea Tapahtumat

Missiomme

Missiomme on kehittää Suomen oppimisen kulttuuria verkkopalveluidemme kautta, olla Suomen suurin verkkotoimija, kehittää oppimisen kenttää kumppaniemme kanssa sekä olla edelläkävijä ja asiantuntija.​

Tutustu arvoihimme