Työpaikat

Rockway on Pasilan mediakeskittymässä päämajaansa pitävä musiikinopetuksen verkkopalvelu. Noin kymmenen hengen ydintiimin lisäksi Rockwayläisiksi itseään kutsuvat myös noin 130 000 käyttäjää ja noin 180 Suomen parhaimmistoon kuuluvaa muusikkoa ja biisintekijää. Oletko sinä uusi työkaverimme?

Markkinoinnin harjoittelija


Etsimme jatkuvasti markkinoinnin harjoittelijoita avustamaan markkinointitiimiämme päivittäisissä asioissa, kuten materiaalien tuotannossa, mainosten ja sisältöjemme optimoinnissa ja yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien kontaktoinnissa.

Työtehtävä muovautuu tehtävään valitun vahvuuksien ja kehittymishalujen mukaiseksi, mutta aiempi kokemus ja/tai ymmärrys markkinoinnista, myynnistä ja/tai sisällöntuotannosta katsotaan eduksi.

Tehtävä sopii parhaiten opiskelijalle tai lisätienestejä kaipaavalle freelancerille. Kerrothan hakemuksessasi, millä aikavälillä ja kuinka monta tuntia viikosta olet käytettävissä.

Tarjoamme sinulle työvälineiden, kilpailukykyisen palkan ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi etätyömahdollisuuden ja erittäin mukavan ja rennon työyhteisön.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi otsikolla “Markkinoinnin harjoittelija” osoitteeseen rekry@rockway.fi.
Avoin hakemus


Etkö löytänyt sopivaa paikkaa? Voit lähettää myös avoimen hakemuksen yhdessä ansioluettelosi kanssa osoitteeseen rekry@rockway.fi.

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle
en_badge_web_generic.png

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png