Saat käyttöösi kyseisen polun

ja yli 300 kurssiamme!

Harjoittele ja kehity -polulla keskitytään nimen mukaisesti erilaisiin harjoituksiin, joiden tavoitteena on kehittää ominaisuuksiasi pianistina. 
 

Polku sisältää kolme kurssia ja lähes 100 oppituntia. Polun jälkeen mm. tekniikkasi ja teoriaymmärryksesi ovat parempia ja osaat laajentaa sointuja ja soittaa erilaisia juoksutuksia ja likkejä. 
 

Opettajinasi polulla toimivat Rockwayn pianopuolen mestari ja erittäin suosittu opettaja, Antti Haataja sekä yksi Suomen tunnetuimmista ja taitavimmista pianisteista, Lenni-Kalle Taipale. 

POLUN KURSSIT

Polut ovat useammista kursseista koostuvia kokonaisuuksia, jotka tarjoavat kattavamman sukelluksen nimettyyn aiheeseen. Polut tarjoavat loistavan tavan tutustua palveluumme syvällisemmin.

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle
en_badge_web_generic.png

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png