Saat käyttöösi kyseisen polun

ja yli 300 kurssiamme!

Akustisen kitaran aloittelijan polku sisältää kuusi kurssia ja yhteensä lähes 200 video-oppituntia. Polku tarjoaa sinulle selkeän viikko-ohjelman ja tarkkaan määritellyt tavoitteet ja niitä tukevat harjoitteet. 

Tarkasta rakenteestaan huolimatta opetus etenee koko ajan musiikki edellä. Täten harjoitukset ovat hauskoja soittaa ja tarjoavat sinulle iloa heti, mutta muodostavat samalla myös vankan pohjan tulevaisuudelle. Opit kitaransoiton peruspilarit, kuten kitaran virittämisen, sointudiagrammin ja tabulatuurin lukemisen, tärkeimmät soinnut ja kompit, teorian perusteita ja helppoja klassikkokappaleita. 

Sinua opettaa Rockwayn suosituin kitaraopettaja, Tom Stillman, jonka saama palaute aloittelijoiden opettamisesta on ollut erittäin positiivista.

POLUN KURSSIT

Polut ovat useammista kursseista koostuvia kokonaisuuksia, jotka tarjoavat kattavamman sukelluksen nimettyyn aiheeseen. Polut tarjoavat loistavan tavan tutustua palveluumme syvällisemmin.

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle
en_badge_web_generic.png

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png