top of page

Siirry opiskelemaan

Mikäli sinulla on jo käyttäjätunnus ja olet lunastanut koodin, kirjaudu sisään ja aloita palvelun käyttö tästä.

Lunasta koodi

Mikäli sinulla on organisaatioltasi saatu koodi, siirry lunastamaan se tästä.

ORGANISAATIOT

Suomen parhaat opettajat

Rockway.fi perustuu yksinkertaiseen ideaan: musiikkia pitää voida opiskella laadukkaasti missä vain, milloin vain. Palvelun avulla voit harjoitella lähes kaikkia bändisoittimia sekä esimerkiksi musiikin säveltämistä, äänittämistä ja miksaamista.

 

Opettajistomme koostuu pitkän linjan opetusammattilaisista ja suomalaisista eturivin muusikoista. Yhtään opettajaa ei valita meille sattumalta: jokaisella on jokin oma juttu, soittotyyli, tietämys tai metodi, joka tekee hänestä juuri oman aiheensa parhaan. Opettajiemme määrä kasvaa jatkuvasti ja julkaisemme uutta opetussisältöä viikoittain, joten löydät takuuvarmasti omalle oppilaitoksellesi soveltuvaa materiaalia.

Käyttäjät kertovat

3 tapaa harrastaa

Huomaa kehitys

Voit edetä suunnitelmallisesti luotujen kurssikokonaisuuksien avulla ja kehittyä nopeasti.

Meiltä löydät kaiken

Rockway on tietopankki, josta löydät biisejä, genrejä, soittotekniikoita ja teoriaa.

Huolettomasti

Inspiroidu, soita, jammaile ja harrasta huolettomasti ilman paineita.

Miten Rockway toimii?

Rockwayn sisältö koostuu yli 400 kurssista, joista jokainen sisältää 20-30 video-oppituntia nuotteineen ja taustanauhoineen. Kokonaisuudet on suunniteltu loogiseksi jatkumoksi tehokkaan kehittymisen takaamiseksi. Videoiden toistonopeutta voi hidastaa ja nopeuttaa oman mieltymyksen mukaiseksi. Kaikkia sisältöjä on mahdollista katsoa rajattomasti.

bottom of page