Koulutus

Varre on opiskellut Oulunkylän Pop & Jazz Konservatoriossa sekä Sibelius Akatemian jazz-osastolla, ja suorittanut maisterin tutkinnon vuonna 2007. Hän on myös suorittanut varusmiespalveluksen Haminan varusmiessoittokunnassa.


Soittoura

Varre on varsinkin jazzin, rockin ja grooven ammattilainen, mutta on soittanut lukuisissa eri kokoonpanoissa, mukaanlukien muun muassa Husband, UMO, Leningrad Cowboys, Fist Funk, Gonzo, Sleepy Sleepers, Nylon Beat, Husband, Zarkus Poussa, Paula Koivuniemi, Korma, Idols, Helsingin Juhlaviikot Houseband, Marzi Nyman, sekä Mika Mylläri Quintet.


Esikuvat

Charlie Parker, Scott Henderson, John Coltrane, Beatles, Jimi Hendrix, David Liebman, Elvis Presley, Marzi Nyman, Stevie Wonder, Markku Kanerva, Silu Seppälä...


Soittovarusteet

Varren vakiovarusteisiin kuuluvat Fender-combot (Vibrolux, Blues Deville, Deluxe, Pro Junior), Marshall JCM 800, Mesa Boogie Mark IV sekä kitarapuolella Sountrade Hand Made Telecaster & Stratocaster. Efektejä löytyy moneen käyttöön, muun muassa Boss, Ibanez ja Line6


Harrastukset

"Lapsen kanssa kaikenlainen pelailu ja leikkiminen, villi yöelämä, kuntosali, jääkiekko, kitaransoiton harjoitteleminen!"

Varre Vartiainen on varsin näkyvä ja työllistetty kitaristi suomalaisessa musiikkielämässä. Oppitunneissa asiaa omasta soolotuotannosta.

OPETTAJAN KURSSEJA

Katso kaikki kurssit

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle
en_badge_web_generic.png

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png