Biografia lyhyesti

Sibelius-Akatemian jazzmusiikin osastolta vuonna 2002 valmistunut, Yhdysvalloissa sekä Saksassa opiskellut Tomi Salesvuo (s.1972) on vaikuttanut mm. XL, How Many Sisters, Emma Larsson Quartet, SuomiSolmu ja Bitter Sweet yhtyeissä. UMO:n riveissä usein vieraillut, Lappeenranta Big Bandin kasvatti on tehnyt myös merkittävän uran pedagogina. Energisen rumpudynamon svengaavaa soittoa ovat tilanneet lukemattomat kotimaiset artistit ja bändi-liiderit Anna-Mari Kähärästä Nicke Lignellin kautta Jore Marjarantaan ja Paula Koivuniemeen. Hän on tehnyt yhteistyötä kansainvälisten artistien kuten Jim Beardin (USA), Wayne Krantzin (USA), Inaki Sandoval (Spain) ja Jeanette Lindströmin (SWE) kanssa. Laaja-alaisesti musiikkikentällä toimiva Tomi Salesvuo on ollut mukana useissa eri klubi-tuotannoissa ja toiminut tuottajana mm. Karjalan kunnailla TV –sarjan musiikkitaltioinneissa. Pedagogisia opetus- ja vastuutehtäviä ovat olleet työskentely Pohjois-Karjalan AMK:ssa (Joensuu) sekä Palmgren konservatoriossa (Pori). Hän oli suositun Äärirajoilla tapahtuman taiteellinen johtaja kahdeksan vuoden ajan ja tuottaa yrityksensä Musiikkisato Oy:n kautta mm. ”Soita & hakkaa” rumpukoulua. Nykyisin Salesvuo asuu perheineen Helsingissä ja toimii Metropolia ammattikorkeakoulun Pop-jazz koulutuksen lehtorina. Lisäksi hän on Tomi Salesvuo East Funk Attack -yhtyeen johtohahmo.


Soittovehkeet

Jackshop-rummut, Amedia-symbaalit


Harrastukset

Kaikenlaisen musiikkitouhun lisäksi monipuolisesti liikuntapainotteista kuntoilua. Pääosassa juoksu, kuntosalitouhut ja uinti. PADI laitesukellus lisenssi vuodesta 2003.


Linkit

www.tomisalesvuo.com https://fi-fi.facebook.com/eastfunkattack

Tomi Salesvuo on monipuolisesti kouluttautunut muusikko, pedagogi ja tuottaja. Oppitunneilla mm. jazz-komppausta ja soittotekniikkaa.

OPETTAJAN KURSSEJA

Katso kaikki kurssit

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle
en_badge_web_generic.png

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png