Lyhyesti

Thomas Lang on itävaltalainen rumpali ja tuottaja. Hän on erityisen tunnettu teknillisestä osaamisestaan rumpujensoitossa, ja moni pitääkin hänen soittotekniikkansa jäljittelemistä lähes mahdottomana. Hän on tehnyt paljon töitä eri artistien kanssa maailmanlaajuisesti.


Opinnot

Thomas aloitti rumpujensoiton jo 5-vuotiaana. Paikallisten musiikkiopistojen lisäksi hän opiskeli musiikkia Wienin Akatemiassa. Hän valmistui -85 ja aloitti heti ammattilaisuran.


Soittoura

Thomas tunnetaan usein perustamansa stOrk-yhtyeen rumpalina. Hän on myös soittanut lukuisissa kokoonpanoissa ja erilaisten artistien kanssa, mukaanlukien muun muassa John Wetton, Robert Fripp, Glenn Hughes, Peter Gabriel, Asia, Nik Kershaw, Tina Turner, Robbie Williams, Kelly Clarkson, Sugababes, Geri Halliwell, Emma Bunton, Victoria Beckham, Ronan Keating, Steve Hackett, 911, Boyzone, Falco, Nina Hagen, Steve Jones, Mick Jones, the Commodores, George Michael, Doogie White, B*Witched, Gianna Nannini, Lighthouse Family, Westlife, Kylie Minogue, the Blockheads, Sertab Erener, Vienna Art Orchestra, Bonnie Tyler, Nadine Beiler, ja Paul Gilbert. Thomas on myös tunnettu klinikoitsija ympäri maailmaa, ja vuonna 2009 hän lanseerasi Thomas Lang Drumming Boot Campin, maailman ympäri kiertävän rumpukoulun joka pysähtyy useissa kaupungeissa ympäri maailmaa. Kyseinen koulu on käväissyt myös Suomessa.


Linkit

http://www.thomaslangdrummer.com/ https://www.facebook.com/OfficalThomasLang http://www.thomaslangdrumcamp.com/ https://twitter.com/thomaslangdrum

Vert Lindell.jpg

Thomas Lang on maailmankuulu itävaltalainen huippurumpali.

OPETTAJAN KURSSEJA