Soittoura

Teemu on ollut viime vuodet pääosin kiinnitettynä eri ammattiteattereissa. Niiden ohessa hän on soittanut muun muassa Björklöfin Micken Bluestrip orkesterissa sekä lukuisten muiden bändien ja artistien kanssa keikoilla ja studiossa. Hän toimii myös opettajana yli tusinassa eri oppilaitoksessa pääkaupunkiseudulla ja pohjanmaalla.


Kirjat

Teemu on kirjoittanut Härmäläisiä rudimentti-teoksia yhdessä Jukkis Uotilan, Kepa Kettusen, Timo Roiko-Jokelan, Olli-Pekka Martikaisen, Timothy Ferchenin, Jartsa Karvosen, Patrick Laxin ja Risto Skrikbergin kanssa (Rytmi-instituutti 2006), sekä Flam Out! Rumpujensoiton rudimentaaliset harjoitukset ja fraasit (Riffi 2011).


Esikuvat

Esikuvikseen Teemu mainitsee omat opettajansa: Joe Porcaro, Efrain Toro, Gary Hess, Harri Ala-Kojola, Jukkis Uotila, Kepa Kettunen ja Risto Skrikberg. Muita vaikuttajia ovat muun muassa: Steve Gadd ja Dave Weckl jne. Uudemmista nimistä esim. Ari Hoenig. Snare-puolelta vanhat ja nykypäivän mestarit kuten: Frank Arsenault, Les Parks, Ken Mazur, Jeff Queen ja Scott Jonhson.


Soittovarusteet

Balbex-kapulat ja Pearl-rummut

Teemu Vuorela on ahkera rumpali ja soitonopettaja. Oppitunneilla soittotekniikkaa ja erityisesti rudimentteja.

OPETTAJAN KURSSEJA

Katso kaikki kurssit

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle
en_badge_web_generic.png

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png