Soittoura

Taisto on soittanut 1970-luvulta lähtien harmonikkamusiikkia ja kosketinsoittimia sulassa sovussa. Tanssimusiikki on hänelle erityisen tuttua tuhansien keikkojen, satojen hänen tekemiensä sovitusten ja kymmenien solistien myötä. Hänen tärkeimmät tanssimusiikkibändinsä ovat olleet Lunkan veljekset, Raimo Piipponen ja Havanna, Lumipallo, sekä PNP. Lisäksi hän on uransa aikana vaikuttanut lukuisissa muissa kokoonpanoissa. Taisto on tehnyt opetustyötä vuosikaudet muun muassa Ikaalisissa rytmimusiikin artistivalmennuksessa, sekä nykyisin Helsingissä Metropolia Musiikin koulutusohjelmassa vastuualueenaan tanssimusiikki.


Esikuvat

"Esikuviani ja tutustumisen arvoisia hahmoja muun George Shearing, Nat King Cole, Richard Tee, George Duke, Don Grusin, George de Godzinsky, Viljo Vesterinen, Lasse Pihlajamaa, Veikko Ahvenainen, Matti Viljanen, Raimo Roiha"


Soittovarusteet

Roland RD-64 sähköpiano, U-220 moduli, XD-1 syna, Limex desktop V3 moduli (muun muassa harmonikkasoundeja), Giulietti Traviata Wood -Harmonikka Limex-mikrofoneilla


Harrastukset

kolme italianvinttikoiraa

Taisto Lunkka on iskelmä- ja tanssimusiikin pitkän linjan ammattimies. Oppitunneilla on siis tarjolla tien päällä koeteltua tietämystä.

OPETTAJAN KURSSEJA

Katso kaikki kurssit

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle
en_badge_web_generic.png

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png