Soittoura

Taisto on soittanut 1970-luvulta lähtien harmonikkamusiikkia ja kosketinsoittimia sulassa sovussa. Tanssimusiikki on hänelle erityisen tuttua tuhansien keikkojen, satojen hänen tekemiensä sovitusten ja kymmenien solistien myötä. Hänen tärkeimmät tanssimusiikkibändinsä ovat olleet Lunkan veljekset, Raimo Piipponen ja Havanna, Lumipallo, sekä PNP. Lisäksi hän on uransa aikana vaikuttanut lukuisissa muissa kokoonpanoissa. Taisto on tehnyt opetustyötä vuosikaudet muun muassa Ikaalisissa rytmimusiikin artistivalmennuksessa, sekä nykyisin Helsingissä Metropolia Musiikin koulutusohjelmassa vastuualueenaan tanssimusiikki.


Esikuvat

"Esikuviani ja tutustumisen arvoisia hahmoja muun George Shearing, Nat King Cole, Richard Tee, George Duke, Don Grusin, George de Godzinsky, Viljo Vesterinen, Lasse Pihlajamaa, Veikko Ahvenainen, Matti Viljanen, Raimo Roiha"


Soittovarusteet

Roland RD-64 sähköpiano, U-220 moduli, XD-1 syna, Limex desktop V3 moduli (muun muassa harmonikkasoundeja), Giulietti Traviata Wood -Harmonikka Limex-mikrofoneilla


Harrastukset

kolme italianvinttikoiraa

Vert Lindell.jpg

Taisto Lunkka on iskelmä- ja tanssimusiikin pitkän linjan ammattimies. Oppitunneilla on siis tarjolla tien päällä koeteltua tietämystä.

OPETTAJAN KURSSEJA