Soittoura

Sami on toiminut rumpujensoiton ja workshop-työskentelyn opettajana Metropolia AMK:ssa vuodesta -97, jonka lisäksi hän tekee opetustyötä Kuopion Savonia AMK:ssa ja monissa yksityisissä musiikkikouluissa pääkaupunkiseudulla. Hän on myös vaikuttanut useissa bändeissä, muun muassa The Giant Leap, Ma Baker´s Soul Factory, Janita, Irina, Anna Eriksson, Waldo´s People, Aikakone, Taikapeili, Tiempo Havana (CUB), Tumbao Picante ja Son Sabroson. Lisäksi hän on tehnyt projekti- ja kiertueluonteisia freelancer-yhteistöitä muun muassa seuraavien kokoonpanojen kanssa: UMO, Avanti, Settlemen Big Band, Hector, Jari Sillanpää, Tomas Ledin (SWE), Kaija Koo, Saara Aalto, Arja Koriseva, Tapani Kansa. Sami on myös tehnyt studiotöitä muusikkona ja tuottajana edellä mainittujen artistien lisäksi myös muun muassa seuraavien artistien levyillä: Maija Vilkkumaa, Hanna Pakarinen, Antti Tuisku, Suvi Teräsniska, Gimmel ja Katri Ylander. Teatteri- ja housebandtöitä Sami on tehnyt Helsingin Kaupunginteatterissa, Svenska Teaternissa, Areena Teatterissa sekä erinäisissä tv-ohjelmissa.


Esikuvat

Niitä on paljon: Chris Colemann, David Garibaldi, Steve Jordan, Jeff Porcaro, Chad Smith, John Bonham, Vinnie Colaiuta, Ian Paice, Dennis Chambers, Ahmir Thompson, Spanky, Chris Dave, Roicel Riveron, Andy Fornet, Rodny Barretto, Changuito, kotimaisista kaikki opettajani: Sami Kuoppamäki, Miri Miettinen, Kepa Kettunen, Tommi Rautiainen, Anssi Nykänen, Leevi Leppänen...


Tsekkaamisen arvoiset artistit

"Niitä on tuhansia, pidän paljon ns. mustan musiikin RnB, Funk, Soul, bändeistä kuin myös rock-bändeistä, mutta laitan tähän vähän vaihtoehtoista osastoa mitä monikaan ei varmasti tiedä, mutta ovat huikeita soittajia ja bändejä: Manolito Simonet y su Trabuco (rumpali Roicel Riveron), Havana D´Primera (rumpali Rodny Barretto), Elito Reve y su Charangon (rumpali Andy Fornet), Pupy y los que Son Son (rumpali Roelvis"Bonbon" Reyes), Klimax (rumpali Giraldo Piloto), Los VanVan (rumpali Samuel Formell), Maria Rita, Bamboleo, Issac Delgado, Maykel Blanco, NG La Banda (rumpalit Jimmy Branly ja Calixto Oviedo)..."


Soittovarusteet

DW ja Kumu rummut, Sabian ja Zildlian symbaalit, LP ja Meinl timbalesit


Harrastukset

Sukeltaminen, ulkoilu, saliharjoittelu, uinti, matkailu


Opinnot

Sami aloitti rumpujensoiton opiskelun Sibelius-lukiossa, ja jatkoi siitä nykyisen Metropolia Ammattikorkeakoulun pedagogilinjalle.

Sami Lehto on monipuolinen rumpujensoiton ja soitonopetuksen ammattilainen. Oppitunneissa mm. lattarityylejä rumpusetille sovellettuna.

OPETTAJAN KURSSEJA

Katso kaikki kurssit

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2019

Rockway3.0Symbol.png