Bio

Rony Vartio eli Rony Rex aloitti uransa kotibileiden olohuoneista ja on nopeasti noussut yhdeksi Suomen lupaavimmista DJ-lahjakkuuksista. Rony Rexin luova ja omaperäinen tyyli yhdistelee sulavasti bassopainoitteista klubimusaa, aina housesta garageen ja teknosta trappiin. Valovoimaisena esiintyjänä tunnettu Rony Rex on ottanut yleisön haltuunsa karismaattisella lavapresensillään ja näyttävillä teknisillä soittotaidoillaan useilla isoilla festareilla sekä klubitapahtumissa ympäri Suomea. Muun muassa Flow’n, Weekendin, Summer Soundin ja Provinssin lavat ovat tulleet tutuiksi. Rony Rex on myös keikkaillut Euroopassa soittaen useilla tunnetuilla klubeilla. Suomessa hänet palkittiin helmikuussa 2014 genrensä vuoden tulokkaana. Suomen DJ-taivaan nousevalla tähdellä on ollut mahdollisuus työskennellä erittäin vakuuttavien nimien kanssa. Hän on soittanut muun muassa Armand Van Heldenin, Steve Angellon, Mark Knightin, Dyron, Tommy Trashin, Knife Partyn, Borgoren, Feed Men, Habstraktin, Bingo Playersin ja Danny Avilan rinnalla. Isot yhteistyöt, yhä suuremmat venuet ja lisääntyvä radiosoitto lupaavat Rony Rexille huikeaa tulevaisuutta.


Linkit

www.ronyrex.com www.facebook.com/itsronyrex www.instagram.com/itsronyrex www.soundcloud.com/ronyrex www.twitter.com/itsronyrex www.youtube.com/itsronyrex Bassoradio-ohjelma: http://www.basso.fi/ronyrex Red Bull blogi: http://redbull.fi/ronyrex

Rony Rex on yksi tunnetuimmista suomalaisista nuoren polven DJ:stä. Oppitunneilla DJ-hommia perusteista lähtien.

OPETTAJAN KURSSEJA

Katso kaikki kurssit

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle
en_badge_web_generic.png

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png