Soittoura

Risto on harrastanut koskettimien soittoa vuodesta -97 ja erilaisia teatteriproduktioita ja soittokeikkoja/esiintymisiä vuodesta 2004. Lisäksi hänellä on kulunut lukuisia tunteja omaa soittoa äänittäen ja erilaisten sovitusten/sävellysten parissa puuhastellen. Risto on soittanut myös muutamissa raskaampaa musiikkia soittaneissa yhtyeissä, muun muassa Epicrenel, NorthWorld ja Trionfale.


Esikuvat

"Musiikkimakuuni on vaikuttanut kirjava joukko muusikoita, yhtyeitä, musikaaleja ja muita teoksia, mutta oikeastaan nautin tilanteesta riippuen mistä tahansa hyvin tehdystä musiikista."


Soittovarusteet

"Soitto- ja studiotyössä käytän pääasiassa vst-instrumentteja (mm. Ivory, Omnisphere, Komplete, B4, Lounge Lizard, EWQL Pianos yms.) Muse Researchin Receptorilla."


Linkit

http://www.ristokupiainen.fi/

Risto Kupiainen on huikean taitava kosketinsoittaja ja musiikin moniottelija. Oppitunneilla mm. vauhdikasta lead-soitantaa.

OPETTAJAN KURSSEJA

Katso kaikki kurssit

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2019

Rockway3.0Symbol.png