Lyhyesti

Ricardo Padilla on chileläissyntyinen lyömäsoittaja, opettaja, äänittäjä, miksaaja ja tuottaja, jonka musiikillinen skaala yltää renessanssi-ja barokkimusiikista aina lattareihin, jazziin ja pop-musiikkiin.


Soittoura

Ricardo on soittanut lukuisissa kokoonpanoissa, ja toiminut useiden artistien kanssa. Näihin nimiin lukeutuvat muun muassa Andrew Laurence-King & The Harp Consort, The Kings Singers, Battalia, Septeto Son, Yakelin Castellanos, Raul Mannola, Ramon Maronier, UMO, Kokkolan Kamariorkesteri, Radion Kamarikuoro, Israel Camerata, Cleveland Baroque Orchestra, Tapani Kansa, Arja Saijonmaa, Arnold Chiwalala, Sainkho Namchylak ja Pappas Eget Band. Ricardo on myös ollut mukana useissa teatteriproduktioissa ja tehnyt lukuisia levytyksiä. Hän on myös säveltänyt, äänittänyt, miksannut ja tuottanut musiikkia moniin tanssiteoksiin. Hän on myös opettanut muun muassa Sibelius-Akatemiassa ja Joensuun Ammattikorkeakoulussa.

Ricardo Padilla on lyömäsoittaja ja opettaja, jonka musiikillinen ammattitaito ulottuu barokista nykyaikaan. Oppitunneilla mm. lattareita.

OPETTAJAN KURSSEJA

Katso kaikki kurssit

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle
en_badge_web_generic.png

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png