Soittoura

Aloitin soittamisen 4-vuotiaana menemällä sellotunneille. Teini-iässä opettelin itsenäisesti pianonsoittoa ja innostuin samalla improvisoimisesta ja säveltämisestä. Sävelkello auttoi minua hahmottamaan teoriaa ja kehittymään niin, että aloitin sitten sävellyksen ja musiikinteorian opinnot Sibelius-Akatemiassa. Nykyään en missään nimessä ole enää ainoastaan klassinen, vaan mitä monipuolisemmin saan tehdä musiikkia, sen parempi!


Tsekkaamisen arvoiset artistit

Jos listaan tähän nyt vain muutamia, niin esimerkiksi Arvo Pärt, Gustav Mahler, Jean Sibelius, Magnus Lindberg jne… Toisaalta myös Keith Jarrett, Iiro Rantala, Esbjörn Svensson Trio, John Mayer jne...


Linkit

Sävelkellon kotisivut: www.getmusiclock.com Sävelkellon nettikauppa: https://savelkello.mycashflow.fi iOS-sovellus: https://appsto.re/fi/_GIv5.i Henk koht nettisivut: http://www.perttupolonen.com

Perttu Pölönen on muusikko ja Sävelkellon (eli MusiClock) keksijä. Oppitunneilla musiikin perusteoriaa Sävelkellon avulla.

OPETTAJAN KURSSEJA

Katso kaikki kurssit

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle
en_badge_web_generic.png

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png