Biografia lyhyesti

Paul Jackson on syntynyt vuonna 1947 Oaklandissa, Californiassa. Hän on opiskellut muun muassa San Franciscon konservatoriossa ja soittanut Oaklandin sinfoniaorkesterissa ennen mittavaa uraa jazzin parissa. Parhaiten Paul Jackson on tunnettu levytyksistään Herbie Hancockin ja Headhunters-yhtyeen kanssa erityisesti 1970-luvulla fuusio-jazzin alkuaikoina. Hän on myös levyttänyt ja esiintynyt lukemattomien muiden artistien, kuten George Bensonin, Carlos Santanan, Miles Davisin, Al Di Meolan, Steve Gaddin, Chick Corean, Stevie Wonderin, John Scofieldin sekä Jaco Pastoriuksen kanssa.


Soittovarusteet

Geraldine & Amy. Katso tarkemmin http://pauljacksonbass.com/gallery.html


Diskografia

Soololevyt: -Black Octopus (1979) -Mike Clark & Paul Jackson - The Funk Stops Here (1992) -Clark/Jackson/Wagnon - Conjunction (2001) -Strandberg Project feat. Paul Jackson (2005) -Funk on a Stick (2005) Kattava diskografia Paulin kotisivuilla osoitteessa: http://www.pauljacksonbass.com/discography.php


Kotisivu

http://www.pauljacksonbass.com/

Paul Jackson on todellinen bassolegenda, jolla on huikea ura erityisesti jazzin parissa. Oppitunnit englanniksi, mutta tekstitettynä.

OPETTAJAN KURSSEJA

Katso kaikki kurssit

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle
en_badge_web_generic.png

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png