Soittoura

Niklas aloitti rumpujensoiton 13-vuotiaana, ja opintoja on kertynyt useissa oppilaitoksissa. Hän on soittanut monissa omaa musaa tehneissä bändeissä, muun muassa Labyrinth, Rivendell, Sysimetsä, Spoon, Silverine, Monsterbore. Lisäksi hän on soittanut lukuisia keikkoja freelancerina. Niklas on myös äärimmäisen etevä äänialan ammattilainen ja hän onkin tehnyt paljon töitä myös erinäköisissä TV-produktioissa.


Esikuvat

Rod Morgenstein, Neil Peart, Steve Gadd, Dave Lombardo, Ian Paice, John Bonham, Jeff Porcaro, Terry Bozzio, Dave Weckl ja kymmenet muut...


Tsekkaamisen Arvoiset Artistit

"Beatles, Elvis, Stevie Ray Vaughan, Jellyfish, Simon&Garfunkel;, Paul Simon, Dixie Dregs, Lynyrd Skynyrd, Whitesnake, Deep Purple, Led Zeppelin, Toto, Michael Jackson, Dream Theater, Imperial Drag, Peter Gabriel, Steps Ahead, Eagles....ja satoja muita....kaikkea on hyvä kuunnella-kaikesta ei tarvitse pitää..."


Soittovarusteet

Setit: Premier Genista, Sonor Lite, Kumu NLCustom, Yamaha V-Drums Pellit: Zildjian, Sabian, Bosphorus Kapulat: Vic Firth

Vert Lindell.jpg

Nicce on Rockwayn oma rumpumestari, ja hänen oppitunneillaan opetetaan sekä aivan alkeita että edistyneempiä rudimentteja.

OPETTAJAN KURSSEJA