Soittoura

Mikko on soittanut lukuisissa pop- ja rock-yhtyeissä, muun muassa Von Hertzen Brothers, Samuli Putro, Tuomo, Huba, Janna, Osmo, Q-Continuum, Quintessence, Fly, Kotipelto, Free Control, Johanna Livanainen, sekä monia muita. Lisäksi hänellä on pitkä tausta freelance-rumpalina erilaisten kokoonpanojen osalta niin keikoilla kuin studiossakin. Artisteja jotka ovat luottaneet Mikon rumpalointiin, ovat muun muassa Lauri Porra, Ari Koivunen ja Acorn. Lisäksi Mikolla on kokemusta myös TV-bändeissä soittamisesta.


Esikuvat

Tony Allen, Laboriel jr., Colaiuta, ?uestlove, Steve Jordan, Motown- ja Brown-rumpalit, Dennis Chambers, Audun Kleive, Jon Christensen, Jack De Johnette, Ari Hoenig, Aaron Spears.. "Ja onhan nuita vaikka ketä!!"


Tsekkaamisen arvoiset artistit

"Kaikenlainen musiikki. Ei mitään rajaa!"


Soittovarusteet

Mikko omistaa ison kasan Yamahan rummustoa, Sabian-peltejä, Balbex-kapuloita sekä Aquarian kalvoja.


Harrastukset

Kuntosali, pyöräily


Opinnot

Mikko sai ensimmäisen rumpusettinsä jo 11-vuotiaana, joten hänelle on kertynyt runsaasti soittovuosia ja kokemusta. Hän aloitti musiikinopinnot Haaparannalla -94 ja jatkoi vuoteen -98 asti. Siellä hänen opettajinaan toimivat muun musasa Jukkis Uotila, Juha Söder ja Tane Räsänen. Hän jatkoi opintoja Pop & Jazz Konservatoriolla Helsingissä vuosina 1998-2005, opettajinaan muun muassa Leevi Leppänen, Miri Miettinen ja Bruno.

Mikko Kaakkuriniemi on 2000-luvun suomalaisen rock-rumpaloinnin suuri suuri mies. Oppitunteja varsin monipuolisesti soitosta ja soittimista.

OPETTAJAN KURSSEJA

Katso kaikki kurssit

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png