Soittoura

Michael Manring (a.k.a. Manthing) on yhdysvaltalainen vuonna 1960 syntynyt basisti. Hän aloitti soittamisen Peter Princiotton opissa, kunnes siirtyi opiskelemaan Berklee College of Music:iin 70-luvun lopulla, mutta jätti opinnot kesken vuonna 1979 liian suuren työmäärän vuoksi. Hän soitti jo tuolloin useissa kokoonpanoissa ja keikkaili aktiivisesti. Berkleessä opiskelun aikana Michael sai paljon mahdollisuuksia soittaa lukuisien muusikkojen kanssa, ja alkoikin heti opintojen keskeydyttä opiskelemaan Jaco Pastoriuksen oppilaana ja keikkailemaan tämän kanssa.


Soittovarusteet

Zon-bassot (muun muassa Zon Hyperbass Fretless), Markbass-vahvistimet, D Addario-kielet


Levytyksiä

Michael on julkaissut useita soololevyjä, joiden tyylit vaihtelevat lyyrisistä soolobassolevyistä (Soliloquy, 2005) melkoiseen räimeeseen (Thonk, 1994). Niiden lisäksi hän on levyttänyt monien muiden artistien, kuten Larry Kassinin, Tom Darterin, Steve Morsen, David Cullenin, Alex de Grassin ja Will Ackermanin kanssa, ja hänet on muun muassa valittu Vuoden Basistiksi Bass Player -lehden äänestyksessä vuonna 1994. Kattava lista Michaelin levytyksistä löytyy hänen kotisivuiltaan osoitteesta http://www.manthing.com/Manthing/recordings.html.


Linkit

http://www.manthing.com/Manthing/home.html http://www.zonguitars.com/zonguitars/manring_bio.html http://www.markbass.it/artist_detail.php?id=59 http://www.zonguitars.com/zonguitars/hyperbass.html

Vert Lindell.jpg

Michael Manring on legendaarinen bassovirtuoosi, joka on erityisesti nauhattoman basson mestari. Oppitunnit englanniksi, suomennettuna.

OPETTAJAN KURSSEJA