Soittoura

Leevin ensimmäinen bändi oli Vähemmistön Ilmavaivat - Minoritetens Luftbesvär. Sen jälkeen hän on tehnyt tähän asti yli 30-vuotisen uran yhtenä maamme arvostetuimmista muusikoista. Hän on vuosien varrella vaikuttanut lukuisissa tunneituissa kokoonpanoissa freelancerina, muun muassa Bluesshakers, Scapa Flow, Pekka Pohjola, Frank Robson, Jay Day, Arlen Roth, Faustburger, Dr. Helander, The Soultwisters, Aki ja Turo & Hepamamas, Pepe Willberg. Hän on tehnyt yli 4000 keikkaa suomalaisten poppareiden ja muiden artistien kanssa sekä livenä että studiossa.


Koulutus

Leevi aloitti rumpujensoiton 13-vuotiaana Oulunkylän yhteiskoulussa. Hän jatkoi opintoja Pop & Jazz Konservatoriossa, ja opiskeli myöhemmin muun muassa Drummers Collective NYC:issä.


Opetus

Leevi on aktiivinen opettaja muun muassa Pop & Jazz Konservatoriossa. Sen lisäksi hän on opettanut useilla leireillä ja pitänyt paljon rumpuklinikoita.


Oppikirjat

Leevi on mullistanut suomalaista rumpujensoittoa kirjoillaan Rokkaavat Rummut (1990) ja Luovat Rummut (1996).


Esikuvat

John Bonham, Ian Paice, Jeff Porcaro, Steve Jordan, Ritchie Hayward, Steve Gadd, Bernard Purdie, Motown rumpalit, ja paljon muita.


Soittovarusteet

Leevi soittaa Pearl-rumpuja, muun muassa Master Custom-, GLX-, ja MLX- settejä, sekä useita virvelirumpuja. Lisäksi kattaukseen kuuluu Pearl-kapulat ja sekalainen joukko erimerkkisiä symbaaleja. Hänellä on myös iso kasa erilaisia lyömäsoittimia, muun muassa congat, bongot, timbales, cajoun, djembe, triangel, ja sata muuta.


Harrastukset

Jääkiekko, slalom, kaikki kevyesti vaaralliset talvilajit, uinti, löhöily ja tietysti musiikki kaikissa ulottuvuuksissa.


Linkit

http://www.pearleurope.com/WhatsUpNewsDetail.aspx?ID=231&PageType=Artist&Title=Leevi Leppänen&MenuId=3

Leevi Leppänen mullisti suomalaisen rumpuopetuksen jo vuonna 1989 Rokkaavat rummut -kirjallaan. Mullistus jatkuu myös näin Rockwayllä.

OPETTAJAN KURSSEJA

Katso kaikki kurssit

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2019

Rockway3.0Symbol.png