Soittoura

Karo on toiminut Suomessa rumpalina ja lyömäsoittajana monenlaisissa yhteyksissä räppäri Palefacesta balkanilaista musiikkia soittavaan Slobo Horoon. Espanjaan muuton jälkeen hän on vuodesta 2007 toiminut muusikkona eräissä maan johtavista flamencotanssiryhmistä kuten Compañía Rafaela Carrasco ja Rojas y Rodríguez/Nuevo Ballet Español, sekä monissa flamencofuusioyhtyeissä kuten Camerata Flamenco Project, José Torres Trío, Flamenco Jazz Company, Joonas Widenius Trio ja Adolfo Delgado Optimystic. Karo on esiintynyt aktiivisesti ympäri maailmaa, viidessä maaosassa ja yli 25 maassa.


Linkit

http://www.karosampela.com/ https://fi-fi.facebook.com/karo.sampela https://twitter.com/karosampela http://www.dreamcymbals.com/karo-sampela-spain


Esikuvat

Cajón: Omien opettajien lisäksi Antonio Carmona, Paco Vega ja Javier Teruel. Rummut: Steve Gadd, Jim Gordon, Jeff Porcaro, Steve Jordan, James Gadson, Ahmir “Questlove” Thompson ja suomalaisista omien opettajien lisäksi erityisesti Harri Ala-Kojola, Samuli Kosminen, Janne Haavisto ja Abdissa “Mamba” Assefa.


Tsekkaamisen arvoiset artistit

"Hyvää musiikkia on niin paljon. Vinkkeinä flamencopuolelta: Paco de Lucía, Tomatito, Vicente Amigo, Juan Antonio Suárez “Cano”, Manuel Parrilla, Enrique Morente, La Tana, Montse Cortes, Camarón, El Pele..."


Soittovarusteet

Karo soitinkattaukseen kuuluvat Saari-rummut, Dream symbalit ja PRK-cajónit


Harrastukset

Musiikin kuuntelu, kuntoilu, elokuvat


Opinnot

Karo on opiskellut soittoa laajalti muun muassa Länsi-Pirkanmaan Musiikkikoulussa ja Pirkanmaan Musiikkiopistossa Risto Skrikbergin johdolla, sekä Helsingissä Pop & Jazz Konservatoriossa Tommi Rautiaisen, Sami Lehdon ja Jari “Kepa” Kettusen johdolla. Espanjassa hän on opiskellut cajóninsoittoa muun muassa Ramón Porrinan, El Pirañan, El Bandoleron, Manolo Solerin sekä Tino di Geraldon johdolla.

Karo Sampela on rumpujen ja lyömäsoittimien ammattilainen. Erikoisalana hänellä on mm. flamenco, jota myös oppitunneillaan.

OPETTAJAN KURSSEJA

Katso kaikki kurssit

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle
en_badge_web_generic.png

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png