Soittoura

Jasse on toiminut opettajana muun muassa Sibelius Akatemiassa (piano/Vapaa Säestys), Pop Jazz Konservatoriossa (piano/musiikkiteknologia) ja Kuopion Konservatoriossa (piano/musiikkiteknologia). Hän on myös toinen erittäin suositun "Vapaa säestys ja improvisointi"-oppikirjan tekijöistä. Tämän lisäksi Jasse on julkaissut oman pianonsoiton oppikirjan "Musiikki kuuluu Sinulle" vuonna 2008. Jasse on myös nopeasti laajenevan, vuonna 2009 alkunsa saaneen "Aikuisten Pianokoulu (+25)" perustaja. Hän on työskennellyt lähes kaikkien suomalaisten artistien kanssa ja tehnyt tuhansia keikkoja. Lisäksi hän on säveltänyt paljon musiikkia monille artisteille. Jasse julkaisi omista sävellyksistä koostuvan "Stories"-kaksoislevyn 2009. Levyllä esiintyy 17 suomalaista artistia "Pepe Ahlqvistista Jani Wickholmiin"


Esikuvat

Richard Tee, Bill Evans, David Foster, Dianne Warren, F. Chopin


Tsekkaamisen arvoiset artistit

Richard Tee


Soittovarusteet

Mm. Yamaha U1 Disklavier, useita kosketinsoittimia, kolme erittäin kovassa käytössä olevaa Mac-tietokonetta ohjelmina mm. Pro Tools, Sibelius ja Logic Pro.


Harrastukset

Kuntonyrkkeily, sulkapallo, hyvät punaviinit hyvässä seurassa!


Opinnot

Jasse on opiskellut Helsingin Konservatoriossa, Pop/Jazz Konservatoriossa ja Berklee College of Music:issa.


Linkit

http://www.jassevarpama.com/

Vert Lindell.jpg

Jasse Varpama on paitsi esiintyvä taiteilija myös aikuisten opettamiseen erikoistunut soitonopettaja. Oppitunneilla pianosäestyksen tyylejä.

OPETTAJAN KURSSEJA