Soittoura

Jaakko aloitti soittamisen kuusivuotiaana sellolla, ja kitara tuli kuvioihin 11-12-vuotiaana. Hän on ollut mukana muun muassa seuraavissa kokoonpanossa: Kimble, The Flows, Korento, Void, Boston Promenade Big Band ja Teela. Suurin osa hänen keikoistaan on tällä hetkellä erilaisia cover-, ja tuurausjuttuja. Lisäksi hän tekee opetustöitä Töölön musiikkikoulussa ja Keski-Helsingin musiikkiopistossa.


Esikuvat

Jimi Hendrix, SRV, David Gilmour, The Edge, John Frusciante, Dave Navarro, Jukka Tolonen, Robben Ford, Jussi Jaakonaho, Keith Richards, Kie von Hertzen, Timo Kämäräinen, Jimmy Page, Nile Rodgers, John Mayer,... Vielä mieluummin, kuin kuuntelen hyviä kitaristeja, kuuntelen hyviä bändejä ja hyviä biisejä: Alison Krauss & Union Station, Sheryl Crow, Led Zeppelin, Radiohead, Massive Attack, Soundgarden, Pekka Pohjola, Kent, XL, Van Halen, Led Zeppelin, Abba


Tsekkaamisen Arvoiset Artistit

"Kannattaa suhtautua avoimin mielin kaikenlaiseen musiikkiin, koskaan ei voi ennalta tietää, mikä kolahtaa. Kannattaa myös käydä kuuntelemassa paljon keikkoja. Suomesta löytyy huikeita soittajia ja bändejä!"


Soittovarusteet

Fender EJ Stratocaster, Fender Telecaster Custom, Tokai Les Paul, Guild D-4 akustinen, Koch Twintone-vahvistin, efektejä tilanteen ja fiiliksen mukaan: yleensä jaloissa pyörii wahwah, pari eri säröä, phaser ja delay.


Harrastukset

Laulaminen, bassonsoitto

Vert Lindell.jpg

Jaakko Suonio opettaa ammatikseen, ja sen kyllä huomaa. Oppitunneissa eritysesti funk- ja rock-komppausta.

OPETTAJAN KURSSEJA