Soittoura

Herra Rapu aloitti soittamisen akustisella vuonna 1994 nähtyään Metallican Woodstock-keikan ja sähkökitara tuli kuvioihin vuotta myöhemmin. Lukiossa hän aloitti soittamisen Antemeridiem- ja Bleak- yhtyeissä. Näissä orkestereissa tulikin sitten soiteltua muutama vuosi. Rapu on myös soittanut muun muassa Kiuas-yhtyeessä. Viime vuosina hän on tehnyt kolumneja GuitarFan-lehteen ja soitellut vuosittain Dimebagin muistokonserttikiertueilla. Hän pääsi myös Guitar Heroes-levylle mukaan, johon hän sävelsi Fat Batman -nimisen hevikipaleen. Soololevykin hänen olisi tarkoitus julkaista joskus hamassa tulevaisuudessa.


Esikuvat

Marty Friedman, Earth Wind & Fire


Tsekkaamisen arvoiset artistit

Marty Friedman, Nuno Bettencourt, Guthrie Govan, Jussi Reijonen


Kitarat

Jarno Salo FMC Custom, Fender EJ Stratocaster, Fender Vintage Hot Rod '52 Telecaster, ESP EC-1000 BLK, Hamer Centaura, Ibanez RG7-620 BLK, Alvarez MD95, Landola ACE-10, Jaakko Noso (akustinen)


Ämyri- ja pedaaliosasto

H&K TriAmp MK II, H&K CC 412 B 30 -kaappi, Line6 M13 Stompbox Modeler, Shure PG14E Wireless system, DigiTech Whammy 4, BOSS FV-500-H, Dunlop Crybaby 535Q, Ernie Ball Volume Pedal, Boss TU-2, Leem DI-box, Line6 GuitarPort


Harrastukset

basson soittaminen ja sauvakävely

Herra Rapu on erityisesti raskaamman tyylin vauhtikitaristi. Oppitunneilla mm. tekniikkaa ja asiaa omasta soolotuotannosta.

OPETTAJAN KURSSEJA

Katso kaikki kurssit

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle
en_badge_web_generic.png

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png