Soittoura

Heidi on toiminut pääsääntöisesti freelance-muusikkona. Työnantajinani ovat olleet mm. seuraavat ohjelmatoimistot: Piikkikasvi, Viihdemaailma, Helsingin Juhlamusiikkipalvelu, Stage Music ja Polarartistit.


Opetus

Sibelius-Akatemia, Helsinki, sivutoiminen tuntiopettaja; Afropiano ja vapaa säestys, 2007- Metropolia Ammattikorkeakoulu (ent. Stadia), Helsinki, sivutoiminen tuntiopettaja; vapaa säestys 2006- Töölön Musiikkikoulu, Helsinki, sivutoiminen tuntiopettaja; pop/jazz-piano ja vapaasäestys 2006- Pop&Jazz;-konservatorio, Helsinki, sivutoiminen tuntiopettaja; pianonsoiton opetus ja yhtyeiden ohjaus, amp 2000-


Esikuvat

Esikuvinani ja samalla tsekkaamisen arvoisina artisteina voisin mainita mm. Richard Tee, Bruce Hornsby, Michael McDonald ( Doobie Brothers)

Heidi Leskinen on etevä pianonsoitonopettaja ja freelance-muusikko. Oppitunneilla asiaa mm. pop/rock-improvisoinnista.

OPETTAJAN KURSSEJA

Katso kaikki kurssit

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle
en_badge_web_generic.png

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png