Lyhyesti

Armand Sabal-Lecco on vuonna 1965 Kamerunissa syntynyt basisti, laulaja ja säveltäjä. Hän on varsinainen kosmopoliitti, sillä uransa aikana hän on asunut pitkiä aikoja ainakin Pariisissa, Los Angelesissa ja nyttemmin Barcelonassa. Armand Sabal-Lecco on esiintynyt ja levyttänyt monien maailmankuulujen artistien ja yhtyeiden kanssa: Paul Simon, Brecker Brothers, Stanley Clarke, Ringo Starr, Carole King jne. Hän on julkaissut useita soololevyjä ja myös säveltänyt muille artisteille.


Soittoura

Armand Sabal-Lecco teki läpimurtonsa vuonna 1989 soitettuaan Paul Simonin "The Rhythm of the Saints"-albumilla. Sittemmin on esiintynyt ja levyttänyt lukuisien maailmankuulujen artistien ja yhtyeiden kanssa, muun muassa Brecker Brothers, Stanley Clarke, Ringo Starr, Carole King, Vanessa Williams, Maxi Priest, Herbie Hancock, Manu Dibango, Ladysmith Black Mambazo, Jonathan Butler, Sting and Ray Charles, Stewart Copeland, Don Grusin, Robert Downey Jr., Robin DiMaggio sekä monia monia muita. Hän on julkaissut useita soololevyjä ja myös säveltänyt artisteille, kuten Carole King, Jeff Beck, Robin Thicke, Stewart Copeland, John Patitucci ja Don Grusin.


Linkkejä

http://www.armandsaballecco.com/ https://www.facebook.com/pages/Armand-Sabal-Lecco-Official/234529716670495 http://www.warwickbass.com/en/Warwick---Bass-Camp--The-Professors--2014--Armand-Sabal-Lecco.html#current_site_id https://www.youtube.com/user/BASSJUJU

Armand Sabal-Lecco on vuonna 1965 Kamerunissa syntynyt basisti, laulaja ja säveltäjä.

OPETTAJAN KURSSEJA

Katso kaikki kurssit

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle
en_badge_web_generic.png

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png