Työura

Arja Paju on monipuolinen basisti ja musiikkipedagogi, jonka tärkeimmät mielenkiinnon kohteet ovat latinalais-amerikkalainen musiikki, afrikkalaiset musiikkiperinteet ja irlantilainen musiikki sekä rytmiikka, body percussion, laulaminen ja maailmanmusiikin pedagogiikka. Arjan freelance-muusikon uraan mahtuu bändejä niin pop/rock/jazz- kuin maailmanmusiikin alueelta. Hän on esiintynyt aktiivisesti vuodesta 1994 ympäri Suomea sekä ulkomailla (Kuuba, Kenia, Saksa, Ranska, Eesti, Norja, Skotlanti, Tanska) klubeilla, tapahtumissa, festivaaleilla, radiossa, tv:ssä ja musiikkiteatterin parissa. Arja on opettanut bassoa, lattarimusaa ja bändejä mm. Sibelius-Akatemiassa, Metropoliassa sekä ETOS- musiikkilinjalla (esittävän taiteen osaamiskeskus, Järvenpää). Bändejä mm. Son Mercedes, Los Fabulosos, Nordic Choro, Likka, Varmat Päivät, Tumbao Picante, Son Sabroson, The Helsinki Koto Ensemble…


Opettajia/Esikuvia

Carlos del Puerto, Rebeca Mauleon, Oscar Stagnaro, Silvio Vergara, Tony Levin, James Jamerson, Celia Cruz…


Tsekkaamisen arvoiset artistit

NG la Banda, Conjunto Rumbavana, Celia Cruz, Orquesta Tabaco y Ron, Egberto Gismonti, Hermeto Pascoal, Milton Nascimento, Djavan, Ivan Lins, Angelique Kidjo, Joni Mitchell, Peter Gabriel…


Koulutus

GLOMAS (Nordic master of Global Music), kansainvälinen maailmanmusiikin maisteriohjelma Sibelius-Akatemia/Aarhus Royal Academy of Music (alk. 2014->) Musiikkipedagogi AMK Metropolia, Helsinki (2006) Muusikko Pop&jazzkonservatorio;, Helsinki (1999)

Arja Paju on tunnettu nimenomaan lattarimusan spesialistina. Oppitunneissa hyvin monipuolisesti helppoa ja hankalampaa. Mielenkiintoista.

OPETTAJAN KURSSEJA

Katso kaikki kurssit

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle
en_badge_web_generic.png

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png