Lyhyesti

Ako Kiiski on yksi Suomen käytetyimmistä freelance-basisteista. Hänet nähdäään basson varressa esimerkiksi monissa TV-ohjelmissa ja useiden nimiartistien taustabändeissä.


Soittoura

Ako on vaikuttanut suuresti Suomen musiikkimaailmassa ja soittanut lukuisien maamme kärkinimiin kuuluvien artistien taustabändeissä, muun muassa Juha Tapio, Lenni-Kalle Taipale, Sami Pitkämö, Vesa-Matti Loiri. Lisäksi hän on tehnyt paljon töitä freelancer-muusikkona ja soittanut muun muassa Tomi Salesvuon yhtyeessä. Ako on myös soittanut useissa TV-ohjelmissa ja -produktioissa, muun muassa Tanssii Tähtien Kanssa, Voice of Finland, Vain Elämää, SuomiLOVE, sekä monia muita. Hän on myös ideoinut ja tuottanut Lasten Aarteita -lastenlaulualbumin, joka voitti Vuoden Lastenlevy -emman vuonna 2012.

Ako Kiiski on varsinainen joka paikan luottobasisti. Oppitunneilla asiaa tärkeimmistä bassokompeista ja niiden harjoittelusta.

OPETTAJAN KURSSEJA

Katso kaikki kurssit

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen materiaaliimme: kaikki soittimet, kaikki kurssit.

Ei sido mihinkään!

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle
en_badge_web_generic.png

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png