top of page

Rockway

Rockway on vuonna 2007 perustettu  suomalainen verkkopalvelu musiikinharrastajille. Yli 130 opettajan voimin tuotettuja videosisältöjä käyttää jo 130 000 suomalaista.

Missiomme on kehittää Suomen musiikkikulttuuria verkkopalveluidemme kautta, olla Suomen suurin musiikin verkkotoimija sekä kehittää verkko-oppimisen kenttää kumppaniemme kanssa olemalla edelläkävijä ja asiantuntija.​

Arvot

  • Luotettavuus ja ketteryys

  • Asiakaslähtöisyys

  • Innostavuus ja innovatiivisuus

  • Vastuullisuus ja ammattimaisuus

Be Good - Rockwayn kutsuhuuto

Osaajilta osaajiksi haluaville. Be Good on Rockwayn kutsuhuuto, ohjenuora ja vaatimus, josta pidämme kiinni niin itsemme, yhteistyökumppaneidemme kuin asiakkaidemmekin kohdalla. Musiikki on syntynyt säteilemään ympärilleen hyvää. Me olemme sitoutuneet kantamaan sen soihtuna maan jokaiseen kolkkaan. 

Be Good -Lupauksemme

Rockway edistää musiikkikulttuuria Suomessa tarjoamalla musiikinopetusta ja kulttuurialan työpaikkoja tasavertaisesti ja syrjimättä. Pyrimme huomioimaan toimintamme sosiaaliset, taloudelliset ja ympäristölliset vaikutukset.

 

Arvostamme oppimista ja tiedostamme, että on paljon mitä emme tiedä. Tiedostamme asemamme ja vastuumme ja haluamme kehittyä paremmaksi. Otamme osaa musiikin tieteelliseen tutkimustyöhön ja musiikin tieteellisten vaikutusten levittämiseen. Osallistumme hyvän tekemiseen myös lahjoituksin ja stipendein.

 

Tuotamme laadullisesti ja sisällöllisesti ensiluokkaisia ja innostavia palveluja ketterästi, ennakkoluulottomasti ja parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen pyrkien. Kaiken toimintamme keskiössä on asiakas, jolle pyrimme kaikissa tilanteissa tuottamaan mahdollisimman paljon arvoa niin palvelun, asiakaspalvelun kuin tuottamamme sisällön tiimoilta.

 

Suosimme yhteistyökumppanuuksissamme toimijoita, jotka jakavat arvomme ja draivimme niiden toteuttamiseen.

 

Vuonna 2022

 

  • Jatkamme palvelun kehitystä edelleen ylle kirjoitettujen suuntaviivojen mukaisesti.

  • Palkkaamme yhden täyspäiväisen työntekijän lisää.

  • Puolitamme lähetettävien paperilaskujen määrän.

Be Good -

Lupauksemme

bottom of page