top of page

Rockway Oy

Vuonna 2006 perustetun Rockway Oy:n liiketoiminnan ydin on jo vuosien ajan ollut ihmisten aktivointi helposti lähestyttävän videokeskeisen mikro-oppimisen avulla. TV-tuotantotausta ja laaja verkostoituminen etenkin musiikin saralla toi tullessaan myös viihteellisten ohjelmasisältöjen tuotannon.

INNOSUOMI​ palkitsema

INNOSUOMI-palkinnot ja kunniamaininnat jakoi tasavallan presidentti Tarja Halonen 2011 Helsingissä. INNOSUOMI on tasavallan presidentin suojelema hanke, jonka tehtävänä on käytännönläheisesti ja jatkuvasti uudistuen edistää luovuutta, osaamista ja yrittäjyyttä Suomessa siten, että edellytykset kaikinpuoliseen hyvinvointiin koko maassa paranevat.

Vuoden 2011 teemana oli Älykkäät järjestelmät ja palvelut, toimivampi maailma. 

Tasavallan Presidentin

E-eemeli voittaja

Suomen eOppimiskeskus ry on valtakunnallinen yhdistys, joka edistää verkko-opetuksen ja digitaalisten opetustoteutusten käyttöä, tutkimusta ja kehittämistyötä yrityksissä, oppilaitoksissa ja muissa organisaatioissa.

Arviointiraadin kommentit: Rockway.fi on laadukas ja yhteisöllinen sosiaalisen median ratkaisu, joka motivoi vaikean taidon oppimiseen. Tuotteen laaja, monipuolinen ja jatkuvasti kehittyvä materiaali soveltuu eritasoisille soittajille. Tuhansien käyttäjien verkosto on luonut pohjan myös taloudellisesti kannattavalle verkkopalvelulle.

Suomen Oppimiskeskus

Suomalaista osaamista

Rockway.fi Internet-musiikkikoulu on saanut Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Avainlippu-tunnuksen.
 

Avainlippu-alkuperämerkki kertoo, että palvelumme on kehitetty ja tuotettu Suomessa.

Rockway

Suomalaista osaamista

Palkinnot ja tunnustukset

Press kit

Käytä tätä latauslinkkiä saadaksesi uusimmat versiot logoista.

bottom of page