Salli flash-laajennus selaimessasi.
Salli flash-laajennus selaimessasi.
Salli flash-laajennus selaimessasi.
< Takaisin

Kurssissa opit:

  • Leirinuotiokomppauksen
  • Kolmimuunteisen leirinuotiokomppauksen
  • Kaikki helpoimmat soinnut
  • Ison kasan kappaleita, kuten Runaway Train (Soul Asylum), My Only One (Hurriganes), Muotitietoinen (Leevi and the Leevings) ja monta muuta
Löytyykö nurkista pölyttynyt kitara? Olemme tehneet juuri sinua varten leirinuotiokurssin. Kurssilla opit jopa viikossa virityksen, tärkeimmät soinnut, leirinuotiokompin sekä vähintään kymmenen legendaarista kesähittiä - ja kaikki tämä paljon helpommin kuin uskallat kuvitellakaan! Kurssin vetäjänä on Rockwayn oma Tom Stillman, jonka maanläheinen ja innostava opetustyyli tempaisee mukaansa heti ensimmäisestä hetkestä alkaen.

Usko pois. Jo viikon päästä osaat soittaa mm. seuraavat biisit: Runaway Train (Soul Asylum), My Only One (Hurriganes), Muotitietoinen (Leevi and the Leevings), Hän (J. Karjalainen), Sinä ja minä (Dingo), Freebird (Lynyrd Skynyrd) ja Californication (RHCP). Samoilla soinnuilla ja kompilla voit soittaa kuitenkin lähes biisin kuin biisin! Mökkireissu, juhannusjuhlat, häät, camping-reissu - yhdessä soittaminen ja laulaminen on tämän jälkeen mahdollista!