top of page

Rockwayn ja F-Musiikin yhteisarvonnassa palkintona laadukas ja kattava musiikintekijän aloituspaketti.

Lue arvonnan säännöt ja osallistu! Voittaja arvotaan 15.12.2023.

Voita musiikintekijän
ALOITUSPAKETTI

Voita musiikintekijän
ALOITUSPAKETTI

Rockway arpoo yhdessä F-Musiikin kanssa uskomattoman sähkökitarapaketin. Olet automaattisesti mukana arvonnassa, kun luot käyttäjätilin Rockway.fi-palveluun viimeistään 15.12.2021 klo 11:59. Lue tarkemmat säännöt täältä.

VOITA

KITARAPAKETTI!

Kokeilemalla ilmaiseksi saat koko sisältömme käyttöösi viikon ajaksi. Kokeilu päättyy automaattisesti, etkä sitoudu mihinkään.

Palkinnon

SISÄLTÖ

sE X1S Studio Bundle (arvo 239 €)

sE Electronics X1 S on laadukas isokalvoinen kondensaattorimikrofoni, jossa on käsin yksilöllisesti valmistettu kapseli ja metallinen runko sekä korkealuokkainen elektroniikka. Studio Pack -versiossa tulee mukana Reflexion Filter X, Shock Mount-adapteri, pop-filtteri ja XLR-johto.

OXYGEN49 5TH GENERATION (arvo 149 €)

49 koskettimen MIDI-koskettimisto USB-liitännällä ja kosketusherkkyydellä. DirectLink, 9 liukusäädintä, 8 säätönuppia, modulaatio- ja pitch bend -pyörät ja 8 voimakkuusherkkää rumpupadia.

UR22 MKII - USB äänikortti (arvo 129 €)

Viimeistä huutoa olevat D-PRE mikkietuasteet ja huippuluokan AD-muuntimet. Erittäin jykevä kokonaan metallinen rakenne. Midi-liitännät ja 192 Khz-äänenlaat, iOS-yhteensopiva. Mukana Cubase Elements, Groove Agent, Cubasis LE sekä 30% alennuskuponki Groove Agentin laajennuspaketteihin Steinbergin verkkokaupasta!

K&M Mikrofoniteline puomilla (arvo 62 €)

 

Musta teräksinen mikrofoniteline. Paino 3 kg, korkeuden säätö 925 mm -1,630 mm, teleskoopin säätövara 425 mm - 725 mm.

Suosituimmat

Biisintekokurssimme

Kaikki kurssimme sisältävät kymmeniä opetusvideoita nuotteineen, tabulatuureineen ja taustanauhoineen. Löydät etsimäsi satojen kurssiemme joukosta.

Saat rajattoman pääsyn kaikkeen sisältöömme ilman sitoumuksia

Slush top 20

INNOSUOMI-voittaja

bottom of page