Uusien flamenco-kurssien viimeiset oppitunnit

Julkaistu: 10.06.2015

Julkaisimme tänään viimeisetkin oppitunnit kahteen uusimpaan flamenco-kurssiimme. Flamenco-kitaran jatkokurssi sekä Cajon ja flamenco -kurssit ovat nyt valmistuneet.

FLAMENCO-KITARAN JATKOKURSSI

 

Flamenco-kitaran mestari Joonas Widenius on palannut opettamaan meille Andalusian tulisia rytmejä. Kurssilla käydään läpi teknisiä harjoituksia tyylin standardien ja klassikoiden avulla. Tämän lisäksi harjoitusmateriaalina toimii Joonas Widenius Trion 2014 ilmestyneen Guitarra - Utopia - Musica -levyn materiaalia.

Flamenco-kitaran jatkokurssi vie sinut nimensä mukaisesti astetta syvemmälle tyylin sisään, joten edellisen flamenco-kurssin perusasiat on syytä olla vähintäänkin auttavasti hallussa.

 

CAJON JA FLAMENCO

 

Cajon on peräisin Perusta ja suomennettuna soittimen nimi tarkoittaa laatikkoa. Soittimena cajon on kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvin monipuolinen. 

Cajon ja flamenco -kurssilla aloitetaan aivan alkeista, eli cajonin eri soundeista ja lyöntitekniikoista ja edetään rauhallisesti muutamien perehdyttävien harjoitusten kautta yleisimpiin flamencossa käytettäviin komppeihin ja filleihin, eli corteihin

Tämän kurssin opeilla saat soittimen haltuun ja opit ymmärtämään flamencon monimuotoista rytmistä kieltä. Asiantuntevana opettajana toimii Karo Sampela.