Uusi laulukurssi nais- ja miesäänille - mukana myös treeniohjelma

Julkaistu: 21.10.2015

 

Tänään julkaisimme uuden Tekniikkaharjoituksia nais- ja miesäänille -laulukurssin.

Mitä erilaisia lämmittelyjä, venytyksiä, hengitysharjoituksia tai ääniharjoituksia voi tehdä äänenavaukseksi, ja mikä ylipäänsä on äänenavaus? Miten nais- ja miesääni eroavat toisistaan, missä on oikea laulukorkeus? Miten laulutekniikkaa voi harjoitella? Miten laajennetaan äänialaa ja saadaan lisää sävyjä ääneen?

Tämä kurssi sopii aloittelevillekin laulajille, ja se täydentää muita Rockwayn laulukursseja. Tunnit on tehty tarkoituksella mahdollisimman käytännönläheisiksi - ajatuksena on päästä suoraan asiaan, eli harjoittelemaan eri soundeja. Näillä oppitunneilla ei siis juurikaan puhuta esim. äänielimistön anatomiasta, vaan edetään pitkälti kuulonvaraisesti erilaisia harjoituksia tekemällä. Lauluesimerkkejä on sekä mies- että naisäänille erikseen. 

Tällä kurssilla saa myös käsityksen siitä, miten laulutekniikkaa voi harjoitella systemaattisesti. Erityisesti kurssi sopii niille laulajille, jotka haluavat itselleen selkeän treeniohjelman ja ääniharjoituksia, samaan tapaan kuin soittajat harjoittelevat vaikkapa skaaloja.

Opettajina toimivat Mari Multanen ja Rockwayn opettajana uusi, mutta muuten monille tuttu Jussu Pöyhönen.

 

 

Tutustu kurssin sisältöön

 

Lisätietoja >>     -   Osta >>