Tyylit haltuun - Tanssimusiikin Workshop

Julkaistu: 13.03.2014

Kesähäät? Syntymäpäivät? Peijaiset? Soitatko tanssibändissä tai haaveiletko soittavasi sellaisessa? Tuntuuko tietämyksesi eri tanssimusiikin tyylien vaatimuksista omalla soittimellasi vielä vajavaiselta? Tämä kurssi tarjoaa sinulle avun soititpa sitten kitaraa, bassoa, rumpuja tai kosketinsoittimia.

Tyylit haltuun - Tanssimusiikin Workshop -kurssilla tanssimusiikin ansioituneet ammattilaiset jakavat kullanarvoista tietoa suomalaisten tanssilavojen ja -ravintoloiden tavallisimmista tanssimusiikin tyyleistä. Bändi on huippuluokkaa: Pertti Jalonen (basso), Juha Lanu (kitara), Taisto Lunkka (koskettimet), Juha Tanninen (rummut).

Yks-kaks-kol, kaks-kaks-kol - Siitä se lähtee.

Ensimmäisenä kappaleena Tanssimusiikin Workshop -kurssilla on nyt julkaistu Suomalainen valssi. Suomalainen valssi -kappaleesta on olemassa soittoesimerkki ja oppitunti kaikille soittimille. Kuuntele siis ensin opettajan soittoesimerkki ja opetus omalle soittimellesi. Sen jälkeen harjoittele moniraitaisen taustanauhasoittimemme avulla ottamalla hänen paikkansa yhtyeessä.

Lisää tanssimusiikin keskeisien tyylien harjoituskappaleita tullaan jatkossa julkaisemaan noin kerran kuussa.