Tulossa 22.9: Karaoken peruskurssi

Julkaistu: 25.08.2016

Karaokeen voi mennä täysin spontaanisti, ja se voi olla ihan puhtaasti hauskanpitoa. Toisaalta karaoke voi olla myös lauluääntä sekä musiikillisia taitoja kehittävä ja ylläpitävä harrastus. Karaokea ei tarvitse ottaa liian vakavasti, mutta halutessaan siihen voi myös panostaa.

Miten sitten voin aloittaa karaokeharrastuksen? Mitä laitteita tarvitsen karaoken laulamiseen kotona? Mistä löytyy karaoketaustoja, jos haluan harjoitella etukäteen? Mistä tiedän miltä korkeudelta laulu menee? Entä jos haluan laulaa ylempää tai alempaa? Mitä sitten, jos en muistakaan biisiä kunnolla? Mitä tehdä, kun happi loppuu ja ylä-äänet pelottaa? Miten mikkiin lauletaan?

”Karaoken peruskurssi” antaa vastauksia edellä mainittuihin kysymyksiin: saat tietoa esim. karaokelaitteista ja karaoken historiasta sekä vinkkejä kappalevalintaan, kappaleen tulkintaan, laulutekniikkaan, karaoketilanteeseen, harjoittelemiseen ja mikrofonin käyttöön.

Kurssi sopii kaikille karaokesta kiinnostuneille, olipa sitten vasta harkitsemassa karaokessa laulamista tai jo pidemmän linjan karaokekonkari. 

Opettajina toimivat Niina Sallinen ja Mari Multanen.

 

Tutustu kurssiin TÄSTÄ