Teemme sinusta leirinuotiokitaristin viikossa

Julkaistu: 15.11.2013

Ensimmäinen oppitunti on ilmainen. Samalla opit Runaway Train -kappaleen. Kitaran viritys, muutama sointu ja leirinuotiokomppi: niistä on kesän hittibiisit tehty. Tämä tiiviskurssi antaa sinulle loistavat valmiudet leirinuotiokitarointiin!

Siirry ilmaiseen video-oppituntiin.

Tiiviskurssin opettajana toimii innostava Tom Stillman

Olemme tehneet juuri sinua varten uuden seitsemänosaisen videoihin pohjautuvan leirinuotiokurssin. Kurssilla opit jopa viikossa virityksen, tärkeimmät soinnut, leirinuotiokompin sekä seitsemän legendaarista kesähittiä - ja kaikki tämä paljon helpommin kuin uskallat kuvitellakaan. Kurssin vetäjänä on Rockwayn oma Tom Stillman, jonka maanläheinen ja innostava opetustyyli tempaisee mukaansa heti ensimmäisestä hetkestä alkaen.

Jo viikon päästä osaat soittaa kappaleet Runaway Train (Soul Asylum), My Only One (Hurriganes), Muotitietoinen (Leevi and the Leevings), Hän (J. Karjalainen), Freebird (Lynyrd Skynyrd) ja Californication (RHCP).

Vaikka kurssissa käydään läpi tiettyjä kappaleita saat Tom Stillmanin opastuksella eväät paljon enempään. Peruskomppauksella ja soinnuilla pääset kasvattamaan omaa biisikirjastoasi melkein rajattomasti. Juhannusjuhlat, häät, camping-reissu: yhdessä soittaminen ja laulaminen on tämän jälkeen mahdollista.

Oliko tässä kaikki? - Ei suinkaan. Kun olet soittanut läpi kaikki ensimmäisen leirinuotiokurssin kappaleet, tästä sinulle vielä toinen leirinuotiokurssi samaan hintaan. Jatkokurssilla pääset soittamaan vielä seuraavat biisit Tom Stillmanin kanssa:

  1. Olen suomalainen (Kari Tapio)
  2. Sankarit (J. Karjalainen)
  3. Dirlandaa (Kai Hyttinen)
  4. Tahdon rakastella sinua (Pelle Miljoona)
  5. Levoton Tuhkimo (Dingo)
  6. Pitkä kuuma kesä (Popeda)
  7. Syksyn sävel (Juice)

Ja kun kerran kokeilet leirinuotiokurssia, saat tietysti samalla käyttöösi koko Rockway.fi:n tarjonnan - muita tunnettuja kappaleita ja riffejä. Kesä on kuuminta leirinuotioaikaa. Biisit haltuun ja rannalle!

 

Tilaa tästä leirinuotiokurssi edulliseen hintaan. (alk. 16.50 euroa/kk)