Soita Paranoid! ja muita hämmentävän kovia klassikoita!

Julkaistu: 15.11.2013

http://www.rockway.fi/beta/kitara/soita-paranoid/

Studion tarkkaamosta kuuluu kovaa huutoa: "SOITA PARANOID!"... ja tähän huutoon yhtyy varmasti lähes kaikki kitaravelmut ympäri Suomen niemeä.

Tarkkaamossa istuva kaveri sai mitä halusi, ja sinä saat sen myös kohta - tai itse asiassa, vaikka aivan nyt ja heti?

Siirry ensimmäiseen ilmaiseen oppituntiin

Itse asiassa, olisin valmis tilaamaan suoraan (alk. 16,50 euroa/kk). 

Rock-musiikin klassikkobiisit ja vuosisadan kovimmat kitaransoiton oppitunnit ovat nyt livenä Rockwayllä

Studion tarkkaamosta kuuluu kovaa huutoa: "SOITA PARANOID!"... ja tähän huutoon yhtyy varmasti lähes kaikki kitaravelmut ympäri Suomen niemeä. Rockwayn kitaransoiton opettaja - velmu itsekin - Tom Stillman, on tarttunut härkää sarvista ja kitaraa kaulasta ja opettaa sinulle sekä legendaarisen Paranoidin että muita hämmentävän kovia klassikkobiisejä! Tarkkaamossa istuva kaveri sai mitä halusi, ja sinä saat sen myös kohta - tai itse asiassa, vaikka aivan nyt ja heti? Tällä kitarakurssilla täräytetään menemään oikein kunnolla, paikoitellen voi tehdä Spinal Tapit ja vääntää vahvistimenkin vaikka yhteentoista! Nyt opit soittamaan kokonaisuudessaan sooloineen päivineen seuraavat superklassikot:

  1. Judas Priest - Breaking the Law (ilmainen)
  2. Kiss - Rock and Roll All Nite (ilmainen)
  3. Black Sabbath - Paranoid (ilmainen)
  4. Manowar - Kings of Metal (ilmainen)
  5. Neil Young - Rockin In The Free World (ilmainen)

Tom Stillman, itselleen uskolliseen tapaan, osaa innostaa ja opettaa

Kysymyksiä on paljon, mutta tämän kurssin jälkeen olet taatusti valmis keikalle kuin keikalle. Biisien opettelu on nyt helpompaa, hauskempaa ja palkitsevampaa kuin koskaan ennen. Tom Stillmanin innostava ja leppoisa ote vie mennessään ensimmäisestä sekunnista asti. Sopivasti kovaa treeniä ja kas kummaa - olet oppinut viisi todella haluttua keikkabiisiä. Kaikki alkaa ensimmäisestä videosta, johon pääset suoraan klikkaamalla yllä olevaa linkkiä.

 

Tilaa tästä kurssi edulliseen hintaan. (alk. 16.50 euroa/kk)