Soita bassoa kuin Red Hot Chili Peppers -yhtyeen Flea

Julkaistu: 10.02.2014

Red Hot Chilly Peppers -bassokurssi Rockwaylla

Kuva: Kirppu, eli Flea -kurssi

Red Hot Chili Peppers -yhtyeen basisti Flea (oik. Michael Balzary, syntynyt 1962) on jo 1980-luvulta lähtien ollut yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista basisteista. Tällä kurssilla tutustutaan hänen soittotyyliinsä sekä teorian että käytännön kautta. Flean soittotyyliä käydään läpi eri osa-alueiden kautta. Oppitunteja on niin Flean bassolinjoissaan käyttämistä asteikoista, rytmisistä keinoista kuin soittotekniikoistakin. Kaikkia osa-alueita käydään läpi myös käytännön Red Hot Chili Peppers -esimerkkien kautta.

Tutustu kurssiin painamalla tästä: IN THE STYLE OF FLEA.

 

Opettajana toimii tuttu soul&funk -gurumme Heikki Laine

Heikki Laine

Kuva: Heikki Laine

Heikki Laine on basismin ja opetuksen ammattilainen, joka on Rockwaylläkin erikoistunut varsinkin soulahtaviin ja funkahtaviin tyyleihin. Heikin esikuvia ovat muun muassa James Jamerson, Flea (tietty), Bootsy Collins, Klaus Flouride, Jaco Pastorius ja Pino Palladino.

Tämän hetkinen päätoimi on bändit ja freelance-työskentely. Saatatte bongata Heikin lavalla näitten artistien kanssa: Tuomo, Janna, Osmo Ikonen, Maarit ja Acorn. Aikaisemmin myös Quintessence, Q-Continuum Fly ja Danny.

Tutustu kurssiin painamalla tästä: IN THE STYLE OF FLEA.