Roland tuo Suomeen rumpuvirtuoosi Thomas Langin

Julkaistu: 11.02.2015

 

Paikka: LIVE-KLINIKKA NETISSÄ, F-MUSIIKKI VANTAA

Aika: 12.02.2015 klo 18-20

Thomas Lang lukeutuu maailman kovimpien rumpaleiden joukkoon. Tämä Itävaltalainen rumpuvirtuoosi julkaisi vuonna 1995 ensimmäisin soolojulkaisunsa, joka nousi heti kaikkien eurooppalaisten listojen kärkeen. Kriitikot olivat innoissaan ja julkaisu sai kaikkialla ylistäviä lausuntoja innovatiivisista Jazz/Dance ProgRock –soundeistaan.

Thomas Lang on paitsi loistava rumpali myös erinomainen pedagogi, joka koko uransa ajan on myös opettanut, perustanut rumpukouluja, klinikoinut ja tehnyt lukuisia oppikirjoja ja DVD:tä sekä aloitteleville rumpaleille että ammattilaisille. Hän on soittanut ja klinikoinut kaikilla maailman merkittävillä rumpufestivaaleilla, ja nyt Roland tuo hänet klinikoimaan Suomeen yhdessä F-Musiikin kanssa.

Paul Gilbert, John Wetton, Robert Fripp, Glenn Hughes, Peter Gabriel, Asia, Nik Kershaw, Tina Turner, Robbie Williams, Kelly Clarkson, Bonnie Tyler ja George Michael ovat vain osa artisteista, jotka ovat luottaneet Thomasin virtuositeettiin.

Tapahtuma on maksuton, ja perinteiseen tapaan voitte seurata sitä suorana osoitteessa Rockway.fi/klinikat tai paikan päällä F-Musiikki Vantaan liikkeessä kello 18:00-20:00.

28.3.2015 on myös hyvä laittaa kalenteriin, sillä F-Musiikki Vantaa järjestää silloin legendaarisen Suuren Rumpupäivän. Jatkopaikkakin on varmistunut, ja se on tällä kertaa Hard Rock Café!

TERVETULOA KAIKKI!

 

==> Katso aiempien Live-klinikoiden arkistoa painamalla tästä <==