Rockway.fi otettu käyttöön useissa oppilaitoksissa

Julkaistu: 05.10.2011
KMO syyspaivat RockwayViime keväänä Kauniaisten lukion kanssa toteutetun onnistuneen pilottiprojektin innoittamana on Rockway käynnistänyt uusia yhteistyöprojekteja erilaisten oppilaitosten kanssa.

Rockway.fi -Internet-palvelu on menestyksekkäästi otettu käyttöön mm. Otavan Opistossa, Raision ja Turun työväenopistojen kitaran alkeiskursseilla, sekä Rockwayn oman Tom Stillmanin yksityisessä musiikkikoulussa RockHousessa. Keväälle 2012 pilottia valmistellaan myös Tapiolan lukion kanssa. Oppilaitoksissa Rockway on käytössä sekä omatoimisessa opiskelussa että lähiopetuksen tukimateriaalina.

''On ollut mukava huomata, että Rockway.fi sopii oppilaitoskäyttöön mainiosti jo nyt. Otetaan kaikki irti oppilaitosten palautteesta, ja kehitetään Rockwayta entisestään.'' kertoo Rockwayn oppilaitoskoordinaattori Tobias Andersin. ''Kävimme Koulujen Musiikinopettajat ry:n syyspäivillä viime kuussa ja saimme kymmenien asiasta kiinnostuneiden musiikinopettajien yhteystiedot. Yhteistyössä heidän kanssaan käynnistämme uusia pilottiprojekteja ympäri Suomea. Jos joku ei ollut syyspäivillä ja on kiinnostunut pilotoinnista, minuun voi ottaa yhteyttä'' , Tobias Andersin jatkaa.