Rockway 4 vuotta!

Julkaistu: 05.11.2011
Neljä vuotta sitten, 5.11.2007, avautui Rockwayn Internet-musiikkikoulu suurelle yleisölle. Palvelussa oli tuolloin noin 250 opetusvideota ja kymmenkunta opettajaa. Oppiaineina olivat kitara, basso ja rummut.


Loppuvuodesta 2007 Rockway oli, jos ei aivan ensimmäinen, niin yksi ensimmäisistä Internetissä toimivista musiikinopetussivustoista koko maailmassa.

Tänään oppitunteja on yli 2100 ja opettajia 65. Oppiaineina ovat entisten lisäksi myös koskettimet, äänitys ja biisinteko. Lisäksi tilaajillamme on nykyään käytettävissään moniraitaiset taustanauhat, äänitysmahdollisuus, kurssit, oppituntikohtainen kommentointi ja muita musiikinopiskelua helpottavia toiminnallisuuksia.

Mielestämme soittaminen on kivaa. Soittamaan voi oppia itsekseenkin, mutta helpompaa se on, jos joku asiansa osaava neuvoo. Rockwayn Internet-musiikkikoulussa neuvoja saa silloin, kun itsellä on siihen parhaiten aikaa, eikä kotoa tarvitse poistua.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme menneistä neljästä vuodesta. Lupaamme ponnistella jatkossakin tarjotaksemme teille entistäkin paremman Rockway-kokemuksen.

Viidentenä vuosipäivänä voidaan varmaan järjestää kunnon juhlat!