Opi soittamaan AC/DC-yhtyeen superhitit viikossa.

Julkaistu: 15.11.2013

Aloita heti - ensimmäinen oppitunti on ilmainen! Samalla opit legendaarisen AC/DC:n TNT-kappaleen. Kurssi antaa valmiudet jatkaa saman tien seuraavien AC/DC:n superhittien kimppuun: Hells Bells ja Rock and Roll Train - sooloineen päivineen!

Tilaa tästä kurssi edulliseen hintaan. (alk. 16.50 euroa/kk)

Tiiviskurssin opettajana toimii innostava Tom Stillman

AC/DC on australialainen hard rock -yhtye. Se tunnetaan soolokitaristi Angus Youngin koulupuvun ohella energisestä esiintymisestään ja tehokkaasta hard rock -soundistaan. Olemme tehneet juuri sinua varten uuden 14-osaisen videoihin pohjautuvan AC/DC -kitarakurssin. Kurssilla opit jopa viikossa tärkeimmät asiat rock-komppauksesta sekä superhitit TNT, Hells Bells ja Rock and Roll Train - ja kaikki tämä paljon helpommin kuin uskallat kuvitellakaan. Kurssin vetäjänä on Rockwayn oma Tom Stillman, jonka maanläheinen ja innostava opetustyyli tempaisee mukaansa heti ensimmäisestä hetkestä alkaen.

Kurssin avulla opit AC/DC:n biisien lisäksi myös paljon asioita soittotekniikoista, kitarasoundista, eri asteikoista sekä riffeistä. Luvassa on venytyksiä, legatoa, chicken pickingiä, vibratoa, double stoppeja yms. Maanläheisen opetuksen avulla kehität myös ymmärrystäsi sointujen ja soolojen välisestä suhteesta (harmoniasta). Kaikki oppimasi auttaa sinua myös improvisoinnissa sekä omien soolojen ja riffien kehittelyssä.

Vaikka kurssissa käydään läpi tiettyjä kappaleita, saat Tom Stillmanin opastuksella eväät paljon enempään. Peruskomppauksella ja -soinnuilla pääset kasvattamaan omaa biisikirjastoasi melkein rajattomasti. Juhannusjuhlat, häät, camping-reissu: yhdessä soittaminen ja laulaminen on tämän jälkeen mahdollista.

Oliko tässä kaikki? - Ei suinkaan. Kun olet soittanut läpi kaikki AC/DC -kitarakurssin kappaleet, pääset samaan hintaan käsiksi mm. Rockwayn Legendaariset Rock-riffit -kurssiin. Tällä jatkokurssilla pääset soittamaan seuraavat biisit Tom Stillmanin kanssa:

  1. I Was Made for Loving You (KISS)
  2. Eye of the Tiger (Survivor)
  3. Sharp Dressed Man (ZZ Top)
  4. Walk This Way (Aerosmith)
  5. Biisit haltuun ja rannalle, tai vaikka terassille keikalle! Vielä on kesää jäljellä.

Tilaa tästä rock-kurssi edulliseen hintaan. (alk. 16.50 euroa/kk). Tehdessäsi tilauksen saat käyttöösi myös kaiken muun Rockway.fi-sivuston materiaalin.