Nyt myös Leirinuotio-kurssi uudelleenjulkaisuna

Julkaistu: 27.02.2014

Olemme nyt saaneet esille uuteen Rockway-ilmeeseen jo aiemminkin suositun kitaransoiton Leirinuotio-kurssin. Ensimmäisellä oppitunnilla opit leirinuotiokompin perusteet. Samalla opit Runaway Train -kappaleen.

Kitaran viritys, muutama sointu ja leirinuotiokomppi: niistä on myös ensi kesän hittibiisit tehty. Tämä tiiviskurssi antaa sinulle loistavat valmiudet leirinuotiokitarointiin!

Kurssin vetäjänä on Rockwayn oma Tom Stillman, jonka maanläheinen ja innostava opetustyyli tempaisee mukaansa heti ensimmäisestä hetkestä alkaen.

Kurssilla opit virityksen, tärkeimmät soinnut, leirinuotiokompin sekä toistakymmentä legendaarista kesähittiä - ja kaikki tämä paljon helpommin kuin uskallat kuvitellakaan. Jo viikon päästä osaat soittaa kappaleet Runaway Train (Soul Asylum), My Only One (Hurriganes), Muotitietoinen (Leevi and the Leevings), Hän (J. Karjalainen), Sinä ja minä (Dingo), Freebird (Lynyrd Skynyrd) ja Californication (RHCP).

 

 

 

 

 

Rockway – Musiikinopetusta verkossa jo vuodesta 2006

Rockway on internetissä toimiva musiikkikoulu, jossa opit soittamaan suoraan kotikoneeltasi. Tarjoamme tällä hetkellä yli 3000 oppituntia yli 80:ltä opettajalta, seitsemässä eri oppiaineessa (kitara, basso, rummut, piano ja koskettimet, äänitys ja äänenkäsittely, biisinteko ja laulu). Lisää oppitunteja tulee jatkuvasti. Rekisteröityneitä käyttäjiä meillä on jo lähes 50 000.