MTV3 Huomenta Suomi keskiviikkona klo 07:40!

Julkaistu: 13.04.2010
Rockwayn ja Koulujen Musiikinopettajat ry:n yhdessä ideoima Äänitä ja voita! -kilpailu herättää koko Suomen keskiviikkoaamuna 14.4.2010 klo 07:40 MTV3:n Huomenta Suomi -lähetyksessä. Aiheesta ja aiheen vierestä ovat keskustelemassa Rockwayn Tom Stillman, KMO ry:n Juha Unkari sekä 9.-luokkalainen Miro. Tavoitteena on herättää samalla keskustelua koulujen tuntijaosta sekä musiikinopetuksen resursseista. Muista siis katsoa!

Lisätietoja Äänitä ja voita! -kilpailusta:

Luokka valitsee yhden Rockway.fi:n tarjoamista kisa-biiseistä (Lucia, Rock, Freak). Kilpailubiisien oppitunnit ovat maksuttomia kaikille, ja niistä on hyvä harjoitella eri soitinten (kitara, basso, rummut) kompit yms. Oppilaat voivat harjoitella soittamista myös kotona tietokoneen välityksellä. Luokan tulee sovittaa biisistä itsensä näköinen, eli biisin voi sanoittaa, tehdä sooloja, lisätä soittimia yms. Luokan tulee nauhoittaa biisin esityksestä oma versionsa ja lähettää nauhoite Rockwaylle. Osallistuminen, kilpailubiisit ja lisäohjeet löydät osoitteesta www.rockway.fi/koulut.

Osallistuuhan sinun luokkasi? Jokainen osallistunut luokka saa 2 kpl Rockwayn lahjakortteja (arvoltaan 30€) jaettavaksi luokan ansioituneille musiikinharrastajille!