Mitä ihmettä, voitinko oikeasti?

Julkaistu: 07.01.2014

Soitimme Johanna Haloselle Ouluun ja kerroimme, että hän on voittanut arvonnassamme palkintona olleen upean 275 euron arvoisen Lanikai-ukulelen. Johanna oli niin äimistynyt ettei millään meinannut uskoa sitä todeksi. Näin kuitenkin kävi. Paljon onnea Johannalle.

Lanikai

Arvonnassa palkintona oli tämä upea Millbrook Musicin lahjoittama Lanikain Ukulele. Kisaan saatiin mukaan huimat yli 400 osallistujaa, joista suuri osa ukulelen harrastajia ja musiikinopettajia. Kiitos kovasti kaikille arvontaan osallistuneille.

Mikäli haluatte ottaa käyttöön Rockwayn ukulele-oppitunteja omassa koulussanne tai muussa oppilaitoksessa tai yhteisössä, ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin sähköpostitse (tuki@rockway.fi) tai puhelimitse (045-7731 1111).

Huisia meininkiä, toteamme kaikki yhdessä: Rockway.fi, Finnish Ukulele Network ja Millbrook Music

 

 Millbrook Music - Rockway.fi - FUN 

 

Mikä on FUN?

Vuonna 2007 toimintansa aloittanut FUN, eli Finnish Ukulele Network, on suomalaisen ukulelekulttuurin uranuurtaja. Yhdistys on kunnostautunut järjestämällä lukuisia kansainvälisiä ukuleletapahtumia, jotka ovat vetäneet puoleensa niin esiintyjiä kuin vieraitakin Japanista, Australiasta, Kanadasta, Venäjältä, Ruotsista, Saksasta, Hollannista, Belgiasta, Amerikkasta, Ranskasta, Virosta, Italiasta, Etelä-Savosta jne.

FUN panostaa ukulelen hyväksyttävyyteen koulusoittimena ja on järjestänyt lukuisia workshoppeja niin yhdistyksille, yhteisöille kuin julkisillekin tahoille: FUN.

 

Mikä on Millbrook Music?

Millbrook on jo pitkään Suomessa toimnut täyden palvelun soitinkauppa. Heiltä löytyy soitin lähes joka tarpeeseen ja laajasta varaosien valikoimasta löytyy ratkaisut mitä erilaisimpiin ongelmiin. Liikkeessä on muun muassa Suomen ehdottomasti suurin ukulelevalikoima. Yritys pyrkii aina henkilökohtaiseen palveluun ja henkilökunnan asiantuntemus on aina käytettävissä.

Millbrookin myymälä sijaitsee Helsingin Kruununhaassa, osoitteessa Pohjoisranta 22, mutta verkkokauppahan palvelee koko maata ympäri vuorokauden osoitteessa millbrook.fi.

 

Mikä on Rockway.fi?

Rockwayltä löydät kaikkea rokista swingiin, boogaloosta steel-kitaraan, rumputekniikoista biisinkirjoitukseen. Palvelua on kehitetty ja kehitetään yhä käyttäjiemme toiveiden mukaan. Tyylit, aikakaudet, soittotekniikat ja harjoitukset - kaikkea löytyy ammattitaitoisten ja kokeneiden opettajien toteuttamana.

Opettajillamme on aina jokin erityinen soiton tai opetuksen tyyli, taito ja kokemus minkä vuoksi heidät on haluttu Rockwaylle. Opettajia valitaan useimmiten oppilaiden ehdotuksesta tai toisen opettajamme suosituksesta. Opettajia tulee siis pikku hiljaa lisää, vaikka heitä on jo yli 80. Musiikista riittää onneksi mielekästä uutta opetettavaa melkein rajattomasti.

Kotona, bussissa, treenikämpällä tai leirinuotion ääressä mökillä; siellä missä on netti, siellä on Rockway. Se tekee soitonopiskelusta ajasta ja paikasta riippumattoman: Rockway.fi.