Leirinuotiokitarasta heavyyn -liveklinikka nyt perjantaina

Julkaistu: 10.12.2013

Avoimet Ovet -tapahtaman innoittamana, ja taustalla tosiasiana myös se, että meillä on vielä Streaming-lisenssiä vähän aikaa käytössämme "samaan hintaan" - päätimme järjestää kaikille Rockwayta tilaaville Super Exclusive Only for You -tilaisuuden.

Klinikka pidetään Avoimet Ovet -hengessä Rockway.fi:ssä kaikille Rockway.fi:n tilaajille, eli yleisö on tällä kertaa hieman pienempi. Tarkoitus onkin saada aikaiseksi hieman intiimimpi ja vuorovaikutteisempi tapahtuma.

Tulemalla mukaan autat myös meitä kokeilussamme järjestää tämäntyyppisiä tilaisuuksia, ja ties vaikka saisimme opetettuakin jotain uutta ja hyödyllistä kaikille osallistujille. Yksi asia on varma, hauskaa siitä tulee taas. Suora lähetys on aina suora lähetys, ja se laittaa mukavasti perhosia vatsaan kaikille - sekä meille että toivottavasti myös teille.

Doomsday_13_perjantai_ex-tempore-klinikka

 

Super Exclusive Only for You -klinikan vetäjänä Tom Stillman

Paikka: Rockway.fi

Aika: 13. päivä perjantai (13.12.) klo 18:00-20:00

Tomppa aloittaa Super Exclusive Only For You -session käymällä läpi leirinuotiokitaroinnin saloja. Otetaan muutamia perussointuja kasaan, mausteeksi erilaisia komppeja ja kas kas...eiköhän siitä saman tien päästä yhdessä soittamaan muutamia erinomaisia hittibiisejä. Ties vaikka saataisiin laulajia mukaan linjoille. Tästä ei seuraa muuta kuin hyvää... 

Samassa rytäkässä tulee varmasti Tompalle tuttuun tapaan ajatuksia herättäviä oivalluksia. Erittäin monet Rockwayn asiakkaat sekä Tompan omat oppilaat ovat esimerkiksi enemmän tai vähemmän hukassa sointujen harjoittelun, biisien korvakuulolta opettelun ja improvisoinnin kanssa. Tästä onkin hyvä ammentaa aiheessa eteenpäin improvisoinnin ja oman korvan ja ymmärryksen kehittämisessä. Tomppa lupasi vääntää asiaa rautalangasta niin, että siitä on iloa ja hyötyä sekä aloittelijalle että pidemmälle ehtineellekin virtuoosille. Luvassa tuttuja esimerkkejä eri tyylilajien hittibiiseistä - akustista, poppia, iskelmää, bluesia, rockia ja heviä…

Ilta päätetään rock/hevi-meininkiin, missä käsittelyssä (tontut ovat kertoneet) saattaa olla Panteraa, Gary Moorea ja/tai itse Stillmania. Omia toiveitahan kannattaa toki vielä lisäksi pommittaa LIVE-chatissa! Tämän illan jälkeen viikonloppu sujuukin rattoisasti treenaten ja soitellen! Ja näin on taas musiikkimaailma parannettu ja varmasti monta joululahjatoivetta toteutettu. Tule siis mukaan ja ilmianna tapahtuma myös kaverillesi!

Ohjelma:

  1. Leirinuotiokitarointia, vinkkejä, jekkuja ja päätöntä menoa!
  2. Voisinko minäkin oppia improvisoimaan ja soittamaan suoraan levyn mukana?
  3. Rock- ja hevimeininkiä, tiukkaa treeniä ja huippubiisejä!

Klinikan aikana tulemme ottamaan vastaan sekä chat-viestejä että kaikenlaisia muita kommentteja (facebook, livestream). Klinikan teemaa tullaan siis muokkaamaan lennosta yleisön toiveiden mukaisesti.

Tom Stillman

 

Avoimet Ovet -arkisto on yhä auki

Olethan myös käynyt fiilistelemässä Avoimet Ovet -tapahtumaa jälkeen päin. Kaikki tapahtumassa järjestetyt klinikat ovat yhä esillä osoitteessa: http://www.rockway.fi/beta/avoimetovet/. Eikä pidä myös unohtaa klinikoitsijoiden loistavia tervehdysvideoita, jotka tehtiin jo ennen tapahtumaa. Ne löydät täältä. Niistä selviää esimerkiksi kuka keksi Am-soinnun. :)

Tervetuloa mukaan klinikoimaan Master Class -tyyliin kanssamme,

Tomppa, Tobias, Nicce ja Rockwayn poppoo