Laulamaan lasten kanssa -kurssi tulossa

Julkaistu: 15.01.2016

 

TULOSSA: LASTEN JA NUORTEN KANSSA LAULAMINEN

Työskenteletkö lasten tai nuorten parissa luokanopettajana, varhaiskasvattajana, bändiopettajana, nuoriso-ohjaajana, kanttorina..? Haluaisitko saada vinkkejä taaperoiden musiikkihetkiin, lisää varmuutta lasten kanssa laulamiseen tai ideoita äänenmurroksen kanssa kamppailevien teinien opastamiseen? Tai onko sinulla on omia lapsia, joiden äänenkäyttöä haluat oppia ymmärtämään paremmin?

4.2.2016 julkaistavan Lasten ja nuorten kanssa laulaminen -kurssin tarkoitus on rohkaista kaikkia laulamaan lasten ja nuorten kanssa. 

Tarjolla on tiedollinen peruspaketti lasten äänen fysiologiasta ja äänenkäytön oppimisesta. Oppitunneilla puhutaan jonkin verran myös laulamisen ja äänenkäytön kasvatuksellisesta puolesta ja asenteista, sillä opettajan tai ohjaajan omalla esimerkillä voi olla paljonkin vaikutusta. Laulamiseen ja laulattamiseen liittyy useimmiten psykologisia ja ryhmäpedagogisia haasteita - niihinkin koetetaan antaa vähän lisävinkkejä.

Kurssin jälkeen tiedät mihin asioihin eri ikäisiä lapsia ja nuoria laulattaessa voi kiinnittää huomiota ja millaisia harjoituksia heillä voi teettää. Lisäksi kurssin lopusta löytyy infoa laulumateriaalista sekä lasten laulamista koskevista tutkimuksista.

Opettajana toimii kaikille rockwayläisille tuttu Mari Multanen.

PÄIVITYS: KURSSI JULKAISTU!

SIIRRY KURSSIIN TÄSTÄ