Lauantaina fingerstyle-live-klinikka Rockway.fi:ssa ja F-musiikissa (12:00-13:00)

Julkaistu: 27.01.2014

Järjestämme tulevana lauantaina 1.2.2014 kello 12-13 fingerstyle-live-klinikan F-Musiikki Vantaanportissa. Opettajana on alan huikea taituri Pauli Halme. Kaikki mukaan!

Pauli Halme on myös tulossa ensi viikolla Rockwayn studiolle kuvaamaan lisää video-oppitunteja. Tulkaa siis sankoin joukoin osallistumaan live-klinikkaan ja kertokaa mistä haluaisitte tietää lisää.

Tutustu heti aiheeseen katsomalla ilmainen oppitunti

Fingerstyle-kurssi

Fingerstylestä löytyy jo nyt Rockwayltä kokonainen kurssi. Katsoaksesi sen, sinun tulee olla Rockwayn tilaaja. Kurssilla käydään läpi useita erilaisia fingestyle-tyylejä eri kappaleiden kautta. Esimerkkinä mm. Elvis Presleyn tunnetuksi tekemä kappale That´s All Right Mama.

Thats allright Mama - Jarmo Hynninen

Hyppää tästä Rockwaylle - Paulin, Jarmon ja Garethin opettamalle Fingerstyle-kurssille.

 

 

Mikä on fingerstyle?

Fingerstyle (eli fingerstyle guitar) on soittotyyli, jossa soitetaan kitaraa sormenpäillä tai sormenpäihin kiinnitetyillä sormiplektroilla. Fingerstylen rinnalla käytetään myös termiä sormipikkaus. Tyyliin kuuluu yleensä sekä melodian, sointujen että mahdollisten arpeggioiden yhteensovittaminen - yhdellä kitaralla soitettuna. Mukana on myös mausteena hammer on -  ja pull-off -tekniikoita. Nämä kaikki tekniikat yhteen sovitettyna antavat esitykselle rikkaan soundin ja usein melkoisen vakuuttavan kuuloisen tulkinnan kappaleesta. Helppoa se ei ole, mutta hyvät ohjeet ja harjoittelu auttavat. 

Tervetuloa mukaan klinikkaan sekä paikan päälle (F-musiikki Vantaanportti) että nettiin (Live-Klinikat).